Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk behoort tot snelle groeiers en mag zich FD Gazellen noemen

Mogelijk mag zich FD Gazellen 2021 noemen. Een mooie erkenning voor de groei en het ondernemerschap. De FD Gazellen is een initiatief van Het Financieele Dagblad. Om het label FD Gazellen te mogen dragen, moet de onderneming binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief nettoresultaat behalen en financieel gezond zijn. Ook worden organisaties gewaardeerd op basis van jaarcijfers en betaalgedrag.

“Het is onze missie om investeerders, vastgoedbeleggers, ondernemers en intermediairs blij te maken. Dat betekent dat wij alles op alles zetten om onze klanten snel en vakkundig van dienst te zijn. ‘Nee’ komt in ons woordenboek niet voor. We denken letterlijk in mogelijkheden. Onze aanpak vertaalt zich in groei. Dat we ons FD Gazellen mogen noemen, is een mooie erkenning en natuurlijk fantastisch”, aldus een trotse Folkert Eggink, algemeen directeur van Mogelijk.

Een goed idee om vastgoed te financieren

Mogelijk werd in 2016 opgericht door drie ondernemers. Wat begon als een goed idee om vastgoed financieren makkelijker te maken voor ondernemers bleek een schot in de roos. De kracht van Mogelijk schuilt in het altijd denken in oplossingen, technologie combineren met persoonlijk contact en altijd een stap harder lopen voor klanten. Wat Mogelijk doet is in feite eenvoudig: vraag en aanbod bij elkaar brengen op het gebied van de financiering van zakelijk vastgoed. Transformatie, een nieuw- bouwproject, buy-to-let of bedrijfspanden; zo lang het zakelijk vastgoed is kan Mogelijk het financieren, met een leensom van € 50.000 tot ongeveer tien miljoen euro.

Start van een groter succes

Dat Mogelijk de afgelopen jaren zo snel is gegroeid én de ambitie heeft om zijn marktleiderschap de komende jaren te verstevigen, is volgens Folkert Eggink goed te verklaren. “Veel van onze processen zijn geautomatiseerd en we hebben een extreem korte doorlooptijd. Daarbij bewaken we kwaliteit en zorgvuldigheid. Investeerders kunnen bij ons de zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren. Daarvoor krijgt hij een aantrekkelijk rendement, geborgd met goede zekerheden. Denk aan het eerste recht van hypotheek maar ook het feit dat wij voor de hele portefeuille een secundaire opstalverzekering hebben en dat we het debiteurenrisico van investeerders overnemen. Wij zorgen ervoor dat de investeerder altijd de maandelijkse rente en aflossing op de eerste werkdag van de maand ontvangt. Daarnaast hebben wij veel kennis van vastgoed en ervaring in de bouw- en projectontwikkelingswereld. Daardoor kunnen we het object waarvoor financiering wordt aangevraagd heel snel en adequaat beoordelen wat betreft waarde, bestemmingsplan, vergunningen, risico’s en financiële onderbouwing. Ook bij bouwprojecten kunnen we binnen een week bij de notaris zitten. Dat is uniek. Ik geloof dat wij met ons model en onze groei nog maar net aan de start staan van het succes.”