Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Mijn klanten komen voor een volgende financiering graag terug bij Mogelijk"

Op de vraag welke toegevoegde waarde intermediair Floris Holtkamp zijn klanten biedt, zegt hij: "Wat andere adviseurs niet lukt, krijg ik wél voor elkaar!" Floris is dan ook al 26 jaar actief in alle mogelijke verzekeringen en hypotheekvormen. Na jaren samen met zijn vader een advieskantoor te hebben gerund, ging hij in 2017 door als eenmanszaak Ellf. "Mijn klanten komen vooral uit de Randstad", vertelt Floris. "En ik behandel hypotheekaanvragen voor de kantoren van een grote verzekeraar, dat is landelijk."

Alsof er vier deuren tegelijk opengaan

Voor een Haagse makelaar geeft Floris hypotheekadviezen aan vooral expats. "De expat-markt is heel interessant, er wordt nog steeds veel aangekocht. Over het algemeen worden gekochte huizen regelmatig aangehouden voor de verhuur, ook door mensen die een grotere woning kopen en hun appartement houden om te verhuren. Voor dit soort financieringen ga ik altijd met de klant samen naar Mogelijk. Dat is voor nieuwe klanten best spannend, maar al snel krijgen ze het gevoel dat er vier deuren tegelijk voor ze opengaan. Mijn ervaring is dat klanten voor een volgende financiering graag bij Mogelijk terugkomen."

Een partij die meedenkt en voor een oplossing zorgt

"Onlangs kon een klant tegen een goede prijs een winkelpand in Almere aankopen, dat verhuurd zou worden aan een autohersteller. Banken vinden dat vaak ingewikkeld, bij Mogelijk passen die financieringen prima. Daar was mijn klant blij mee: zijn huidige bedrijfspand is een paar jaar geleden bij Mogelijk gefinancierd en dat was een goede ervaring. Ik nam hem mee naar Mogelijk in Breukelen om de opties te bespreken met de accountmanager. De financiering moest binnen drie weken rond zijn, dan heb je een partij nodig die met je meedenkt en voor een oplossing zorgt. Mogelijk schakelde snel en begeleidde ons goed. Tot onze tevredenheid was de financiering snel rond."

Aanvraagproces goed ingericht

"Mogelijk is een prima partij. Daar waar banken alles op het inkomen toetsten, kijkt Mogelijk naar de waarde van het vastgoed. Daar zitten voor hen de zekerheden in. Het aanvraagproces van Mogelijk is goed ingericht en de benadering positief. Met geldverstrekkers die traditioneel in hokjes denken, kom je niet altijd verder. Het is erg prettig dat Mogelijk het net even anders doet en ziet. Daarmee zijn mijn klanten goed geholpen."