Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Met vastgoed creëer ik cashflow en een stuk waardeontwikkeling

Jo op het Veld ondersteunt bedrijven bij financiële, vaktechnische en managementopdrachten. De naam van zijn bedrijf Xiong Mao Holding verwijst naar de pandabeer in Taiwan waar Jo vier jaar werkte en woonde. "Als zelfstandig ondernemer bouw ik daarnaast vermogen op met vastgoed. We hebben een pand aangekocht in de gemeente Brunssum, met ooit op de benedenverdieping een slagerij en daarboven een appartement. Inmiddels zijn daar twee mooie appartementen ontwikkeld voor de verhuur."

"De transformatie van het pand is een heel traject geweest. Het ligt aan de Rumpenerstraat, die vroeger deel uitmaakte van het uitgaansgebied, dat in het slob was geraakt. Er was veel overlast van criminaliteit, ook dit pand is een tijd gesloten geweest. De gemeente is hier heel druk met herontwikkeling en gedeeltelijke sanering van panden. Op zoek naar financiering kwam ik erachter dat de klassieke banken veel beloven totdat je concreet wordt; dan wordt het moeilijk. Via een intermediair van Financieringsgilde kwam Mogelijk naar voren. Mogelijk was meedenkend en begreep mijn situatie. Ze zagen dat het goed zat, dat wist ik zelf ook al. De financiering is heel prettig tot stand gekomen. Voor mij is de flexibiliteit van de zakelijke hypotheek belangrijk; als de cashflow het toelaat los ik de lening af zodat ik weer verder kan. Met vastgoed creëer ik cashflow en waardeontwikkeling.

Transformatie van winkelpanden

"De gemeente Brunssum was dolgelukkig dat iemand iets fatsoenlijks van het pand wilde maken. Zodra de vergunning was afgegeven, is het hele pand verbouwd. Het zijn nu twee grote appartementen van elk ongeveer 150 m2 die verhuurd worden. De buurt zit in de lift: er komt meer groen, horeca heeft plaatsgemaakt voor appartementen en meerdere panden zijn gesaneerd. Dat heeft ook voordelen voor investeerders: de gemeente denkt actief mee en er worden subsidies afgegeven om winkelpanden te transformeren. Daarnaast kon meteen ook de voorgevel van het pand aangepast worden."

Prettige gesprekken en een goede doorlooptijd

"De gesprekken die ik had met Paul Pennings van Mogelijk waren heel prettig. Er werd goed meegedacht, dat was een verademing en in contrast met alle andere partijen die ik heb gesproken. En een fatsoenlijke doorlooptijd, dat is fijn. Het was een soepel traject, hopelijk het begin van meer. Het liefst zou ik in de toekomst met één partij blijven werken en niet met allerlei verschillende banken. Het is fijn als je elkaar kent en het scheelt bij iedere lening ook nog eens 25 kilo papier."

Wilt u weten of Mogelijk uw zakelijke hypotheek kan financieren?

U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Dit geldt voor bedrijfspanden, winkels, kantoren, horecapanden, agrarische grond, project of transformatiepanden. Doe de quickscan en ontdek welke leensom haalbaar is. Wil u eerst overleggen? Maak dan gerust een afspraak!