Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Met een investering in zakelijke hypotheken, help ik ondernemers vooruit

Toen Paul Luijten zijn huis in Amsterdam met een aantrekkelijke winst verkocht, vroeg hij zich af wat hij met het bedrag zou doen. “Ik houd niet van risico’s, maar naar een bedrag staren op de bank waar het veel te weinig doet, vond ik ook niks. Via via kwam ik in contact met vermogensadviseur Hans van Dijk. Hij raadde aan om onder meer te beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Dat bevalt goed, ik ben inmiddels in drie fondsen ingestapt.”

Hans van Dijk, vermogensadviseur bij Affluent. “Ik heb jarenlang bij een grootbank als private banker gewerkt en zet nu mijn kennis in om vermogende klanten te begeleiden. Daarbij kijk ik niet alleen naar vermogensbehoud en -opbouw, maar ik denk ook mee over bijvoorbeeld schenkingen.” Met zijn jarenlange ervaring weet Hans de meest optimale beleggingsmix voor zijn opdrachtgevers samen te stellen. “Ik werk volledig onafhankelijk en heb geen belang bij aanbieders. Zo kan ik echt op zoek gaan naar wat bij de persoon en bij de doelen past.”

Open en transparante communicatie

“Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds dat ik als een van de opties in de mix voorstelde aan Paul, past goed bij hem. Deelnemen is eenvoudig, het is een kwestie van gelden overmaken en Mogelijk doet de rest. Het team stelt voor elk fonds een gespreide portefeuille samen van zakelijke hypotheken die vanuit het fonds worden gefinancierd. Daarvoor krijgt Paul maandelijks rendement op zijn rekening. De samenwerking met Mogelijk verloopt goed, ze groeien hard, maar ze hebben de groei wel goed onder controle. De communicatie is open en transparant, ook over kosten. Dat vind ik prettig”, vervolgt Hans.

Ondernemers helpen

“Ik vind het belangrijk om iets positiefs toe te voegen en niet alleen maar te kijken naar maximaal rendement. Met een belegging in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds help ik ondernemers aan een financiering voor een zakelijke hypotheek. Zo komen ze vooruit”, aldus Paul. “Naast beleggen in het fonds heb ik bijvoorbeeld ook geïnvesteerd in twee startups. Mensen die het initiatief nemen en hun nek uit steken en daarbij goed werk doen vind ik interessant. Zo kun je met je geld maatschappelijk nuttige dingen doen zonder arm te worden. Dat is een win-win”, besluit Paul.

Weten of fondsbeleggen wat voor u kan zijn? Bekijk dan onze pagina over fondsbeleggen of neem contact op met ons team Fondsbeleggen via 0346 – 264 664 of fondsbeleggen@mogelijk.nl.