Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Makkelijke financieringsprocessen, ook voor intermediairs"

“Het financieringslandschap is de laatste jaren enorm veranderd. Veel processen verlopen digitaal en kunnen online. Toch zien wij dat er ook veel behoefte is en blijft aan persoonlijk overleg en contact. Het is fijn dat we onze klanten en intermediairs zowel slimme online technologie als persoonlijk contact bieden”, vertelt Niek Soetekouw, accountmanager buitendienst.

Niek heeft ruim tien jaar ervaring in de financiële dienstverlening. “Zeven jaar bij ABN AMRO en drie jaar bij een fintech in zakelijke kredietverlening voor werkkapitaal leerden mij dat ik blij word van contact leggen, meedenken en oplossingen bieden.” Niek richt zich in zijn werk vooral op het intermediair. “Wij brengen vraag en aanbod van kapitaal samen, maar wij zijn niet adviserend. Dat is echt het werk dat we overlaten aan het intermediair. Wij zijn er natuurlijk om uitleg te geven over onze producten, maar het is aan het intermediair om de klant vervolgens te adviseren.”

Verweven met vastgoed

“Ik vind financiering van vastgoed uiterst interessante materie. Ik kan wel zeggen vastgoed mij altijd geïntrigeerd heeft. Mijn vader was project- en vastgoedontwikkelaar. Hij nam mij in de weekenden vaak mee om projecten waar hij aan werkte te laten zien en erover te vertellen. Dat maakt vastgoed voor mij concreet en tastbaar. Ik hou er nog steeds van om door mijn woonplaats Amsterdam te wandelen en de verscheidenheid aan mooie gebouwen te bewonderen. Ik ben ergens toch verweven met vastgoed.”

De nieuwe manier van financieren

“Toen ik in 2011 uit de schoolbanken kwam, heb ik de keus gemaakt om eerst mijn ervaring op te doen bij de ABN AMRO bank als analist en zakelijk adviseur - waar ik vooral tegen heel veel onmogelijkheden aan liep. Dat maakte dat ik overstapte naar een fintech bedrijf dat op een vernieuwende manier naar financiering keek. In mijn werk bij Mogelijk komt nu eigenlijk alles samen: moderne financieringsaanpak én werken met vastgoed. Dat maakt dat ik hier helemaal op mijn plek zit”

Tempo en denken in mogelijkheden

“Het fijne van werken bij Mogelijk is het tempo waarin we intermediairs en klanten van dienst kunnen zijn. Maar ook het letterlijk denken in mogelijkheden. We groeien hard. Voor intermediairs zijn we nu hard aan de slag om het portal door te ontwikkelen. We willen vastgoedfinancieren makkelijk maken, ook in de processen van intermediairs!”