Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Laatste kans! Inschrijven fonds lll kan tot 17 februari

Mogelijk is in volle vaart het nieuwe jaar ingegaan met de openstelling van alweer het derde Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Tot groot genoegen van fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans is de belangstelling groot. Ze maakt zich op voor de laatste aanmeldingen. “Wie nog interesse heeft in fondsbeleggen, kan donderdag 9 februari nog terecht bij een kennissessie over het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds III en heeft tot 17 februari om zich in te schrijven voor deelname.”

In maart 2022 zette Mogelijk het eerste Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds in de markt. Dat bleek te voorzien in een behoefte bij zowel investeerders als aanvragers. “Investeerders bundelen in een fonds hun vermogen en spreiden zo hun risico’s”, vertelt Miranda. “Ze hebben er na inleg geen omkijken meer naar, want Mogelijk selecteert de aanvragen voor zakelijke hypotheken en stelt een gespreide portefeuille samen. Met het gebundelde vermogen in het fonds kan Mogelijk vervolgens gemakkelijker ook grotere financieringsaanvragen honoreren die in de één-op-één constructie lastiger onder te brengen zijn. Het is dus win-win.” Beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds lll kan vanaf € 100.000,-.

Stabiel rendement

De eerste twee fondsen werden goed gevuld en presteren momenteel boven het geprognosticeerd rendement. Gezien de marktontwikkeling wat betreft rente is het geprognosticeerd rendement voor het derde fonds op 6% gesteld. Miranda: “De prognose is gebaseerd op de rente die we verwachten te kunnen vragen bij de geldnemers. Na sluiting van het fonds zorgt Mogelijk dat het vermogen binnen acht weken in hypothecaire leningen is belegd. Daarmee liggen de rentes voor de looptijd van het fonds vast. En vanaf dat moment gaat de inleg ook renderen”

Vijf jaar vast

Die looptijd is gesteld op vijf jaar en geeft investeerders rust en stabiliteit voor die periode. “We weten dat dat voor investeerders een van de redenen is om te kiezen voor fondsbeleggen. Zij willen de zekerheid dat hun vermogen voor langere tijd rendeert. En zij hoeven zich niet druk te maken over de selectie van de juiste financieringen, dat nemen wij voor onze rekening. Wij zorgen voor een gespreide portefeuille met financieringen voor hoogwaardig zakelijk vastgoed.”

Laatste kennissessie

Het is daarom niet verwonderlijk dat het derde Fonds zich al flink vult met inschrijvingen van investeerders. “Het loopt lekker”, beaamt Miranda. “We zijn deze maand ‘on-tour’ geweest met kennissessies om vragen van investeerders te beantwoorden. De laatste kennissessie is in eigen huis hier in Breukelen op 9 februari. Daarna hebben mensen nog tot 17 februari om zich via de site in te schrijven voor het fonds. Dus heeft u nog interesse? Wacht dan niet en meld u aan.”

Deelnemen aan kennissessie 9 februari Inschrijven voor Fonds III