Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Kennissessie Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds, bent u erbij?

Zoekt u als investeerder naar maximaal gemak en wilt u zo min mogelijk risico’s? Dan is investeren in het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds een interessant optie. In het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds leggen beleggers geld in waarmee meerdere zakelijke hypotheken aan ondernemers in Nederland worden verstrekt. “Om belangstellenden goed te informeren over deze nieuwe investeringsoptie, organiseren we op 17 mei een kennissessie”, vertelt directeur en fondsmanager Dirk Jan van der Hoeden.

“We hechten waarde aan het geven van goede en gedegen voorlichting aan potentiële beleggers. We krijgen bijvoorbeeld nog wel eens de vraag wat het verschil is tussen het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds en een traditioneel vastgoedfonds. Een vastgoedfonds bezit vastgoed. In de rendementsberekening van een vastgoedfonds zit ook de beoogde waardevermeerdering van het vastgoed. Die waardestijging is onzeker. Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds bezit geen vastgoed, maar is gevuld met zakelijke hypotheken. Het rendement van het fonds is hierdoor niet (mede) afhankelijk van de waardestijging van het onderliggende vastgoed. Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is daarmee een stabiele manier van fondsbeleggen.”

Gemak en een stabiel rendement

Voor beleggers die zoeken naar spreiding, gemak en een stabiel rendement, is het fonds heel geschikt. Beleggen kan, zonder instapkosten, vanaf € 100.000,-. Het geprognoticeerde rendement van 4,5% per jaar begint direct de eerste maand te renderen. “We zien dat investeerders veel behoefte hebben aan gemak en zekerheid. Met deze zeer conservatieve beleggingsoptie komen we tegemoet aan deze behoefte in de markt”, vervolgt Dirk-Jan.

Twijfel of vragen? Kom naar een van onze kennissessies

Wilt u als investeerder deelnemen, maar heeft u nog specifieke vragen of wilt u de details nog beter leren kennen? Kom dan vrijblijvend naar een van de kennissessies bij ons op kantoor in Breukelen. De inloop is vanaf 16.45 uur. De presentatie zal duren tot 18.15 uur en aansluitend is een borrel. We lichten u graag alles toe en u krijgt gelegenheid om uw vragen te stellen. Onze collega's zijn aanwezig om u te woord te staan. Bent u niet in de gelegenheid om te komen maar wilt u wel meer weten? Maak dan een afspraak.

Aanmelden kennissessie