Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk: jouw preferred supplier in vastgoedfinancieringen

“Meer nog dan ooit zullen we in 2023 de samenwerking met intermediairs gaan opzoeken. Concreet betekent dit dat we accountmanagers gaan inzetten die pro-actief vanuit vier regio’s intermediairs gaan opzoeken. Soms om alleen even bij te praten, maar natuurlijk ook om dossiers te bespreken of om inhoudelijk te sparren. Intermediairs bieden met hun advieskracht een onmisbare bijdrage aan Mogelijk. En omgekeerd bieden wij met onze vastgoedfinancieringen een sterk concurrerend product”, aldus Benjamin Westdorp (Manager Commercie).

“Mogelijk brengt vraag naar en aanbod van kapitaal samen, maar wij adviseren niet. De intermediair speelt hierbij een sleutelrol. En we zien dat dat vruchten afwerpt want aanvragen die wij vanuit een intermediair krijgen zijn kwalitatief goed, dossiers kloppen en dat maakt dat we efficiënt kunnen schakelen. Daarbij kunnen wij ook heel snel een indicatieve offerte opleveren. Je hoeft alleen maar een paar kenmerken in te vullen in onze quickscan en je hebt direct een rente-indicatie. We zien dat veel intermediairs hier gebruik van maken en ons meenemen in het vergelijk. Voordeel bij ons is dan ook nog dat de financiering binnen een paar dagen rond kan zijn.”

Persoonlijk contact

“Ons doel is dat de intermediair Mogelijk opneemt als preferred supplier als het gaat om vastgoed financieren. Om dat te bereiken, gaan we het persoonlijk contact aanhalen. Maar ook gaan we werken aan het verder ontwikkelen van ons portal waar intermediairs hun aanvragen kunnen plaatsen en volgen. De ontwikkeling doen we in nauw overleg met intermediairs zodat het portal overeenkomt met de wensen. En natuurlijk kijken we voortdurend naar ons financieringsaanbod.

We zijn concurrerend in de markt van vastgoedfinancieringen en dat willen we blijven. Onze rentes liggen niet meer zo heel ver van grootbanken vandaan, maar wij bieden veel flexibiliteit. Neem de mogelijkheid om boetevrij te kunnen aflossen en aflossen hoeft maar tot 50% van de waarde. Hierdoor is er minder aflossingsdruk en dat is prettig voor een gezonde cashflow.”

Welkom!

“Voor ons is het allerbelangrijkst dat we persoonlijk in contact blijven met intermediairs. Naast accountmanagers in het land, zullen we interessante sessies organiseren waar intermediairs met hun relaties bij kunnen zijn. En natuurlijk staat de deur van ons kantoor in Breukelen altijd open. Niet alleen voor het bespreken van dossiers of een kop koffie maar intermediairs zijn ook welkom om onze locatie te gebruiken om hun relaties te ontvangen voor een inhoudelijke sessie inclusief lunch of borrel. Neem vooral contact met ons op! Wij staan met plezier voor je klaar!”