Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Investeren met maximale ontzorging

“Wilt u investeren en zoveel mogelijk worden ontzorgd, dan bent u bij Mogelijk aan het goede adres. Naast de één-op-één financieringen is instappen in een Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds ook een optie. Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende vragen over beide investeringslijnen, vertelt Rozalinda van Leeuwen. Ze is Relatiebeheerder Investeerders. 

Na zes jaar als Accountmanager aan de aanvragers kant gewerkt te hebben, maakte Rozalinda de overstap naar de investeerderskant als Relatiebeheerder Investeerders. “Als accountmanager heb ik veel gesprekken met ondernemers aan de aanvragerskant gehad. Ik mocht veel succesvolle aankopen van panden en herfinancieringen regelen. Ik kwam toen al veel in contact met investeerders, voor mij voelde deze stap vertrouwd. Het fijne van Mogelijk is, dat we meedenken en we zijn snel, transparant en oplossingsgericht. Voor ondernemers én investeerders, werkt het model heel goed.” De Relatiemanagers Investeerders zijn bij Mogelijk het eerste aanspreekpunt voor de investeerders. "Of het nu gaat om het bespreken van een lopende financiering of nieuwe mogelijkheden, u bent van harte welkom. Ook als u ondersteuning nodig heeft bij het gebruik van ons investeerdersportal, bent u bij ons aan het juiste adres. "

Vergunning AFM

"We hebben sinds kort een vergunning van de AFM voor onze een-op-een financieringslijn via het platform. Daar zijn we heel blij mee en dat is zowel voor ondernemers als investeerders van Mogelijk goed nieuws. Want wanneer u zaken doet met een partij met een vergunning vanuit de AFM, dan kunt u erop vertrouwen dat het platform voldoet aan de vereisten omtrent IT-security, privacy, beleggersbescherming en informatievoorziening. Er verandert wel een aantal zaken. Zo is de investeerderstoets een verplichting geworden binnen de mijn.mogelijk omgeving en heeft het IM (Informatie Memorandum) een aanvulling gekregen waarin de geldnemer zelf informatie geeft over zijn of haar financieringsaanvraag. Dit kunt u dus meenemen in uw overweging wanneer u een optie wilt nemen of wilt claimen."

Kom gerust bij ons langs 

"U bent van harte welkom op ons kantoor in Breukelen. Zeker wanneer u nog niet eerder ons kantoor heeft bezocht, nemen we u graag mee in de dagelijkse gang van zaken en laten wij u zien hoe wij worden ondersteund door slimme technologie. Wij zorgen dat de koffie voor u klaarstaat! Heeft u nu direct vragen bijvoorbeeld over de investeerderstoets of over het nieuwste fonds? Bel 0346-250 171, we staan u met plezier te woord! Over het nieuwe fonds gesproken. Fonds VII is geopend voor inschrijving, de aankomende tijd is er weer een aantal kennissessies bij ons op kantoor. U bent van harte welkom, tijdens zo'n sessie komen alle ins en outs over fondbeleggen aan bod."

Kerstbomen Open Huis op 9 december 

"En dan nog het laatste punt, vervolgt Rozalinda: "U heeft van ons op een eerder moment de uitnodiging gekregen voor het Kerstbomen Open Huis op 9 december. Heeft u zich nog niet aangemeld maar vindt u het alsnog leuk om te komen, klik dan hier voor het programma en om aan te melden".