Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Investeerders ervaren comfort bij Mogelijk

“Klopt het echt dat ik ruim 5% rendement krijg? En heb ik werkelijk de vrijheid dat ik zelf kan bepalen waar ik mijn geld in investeer?” “Dat zijn zo maar twee van de veelgehoorde reacties die ik krijg op het moment dat potentiële investeerders bellen om meer te weten te komen over het model van Mogelijk”, vertelt Antoinette Wagenbuur. Zij is teamleider Klantsupport en Secretariaat bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

“Het is ontzettend leuk om ons enthousiasme over te brengen op zowel investeerders als aanvragers. Voor investeerders is het heel prettig te ontdekken dat zij zelf aan het roer staan. Zij bepalen zelf op welke investeringsaanbieding ze willen reageren. Daarbij krijgen ze het eerste hypotheekrecht en dat is natuurlijk een mooie zekerheid. Maandelijks zorgt Mogelijk dat de rente en aflossing op de rekening staat van de investeerder. We horen regelmatig dat investeerders voor Mogelijk kiezen vanwege de zekerheden in combinatie met het stabiele rendement van ruim 5% maar ook vanwege het feit dat wij hen volledig ontzorgen”, vervolgt Antoinette.

Trots

“Ook voor aanvragers zijn wij vaak de oplossing die zij zoeken. Het mooiste voorbeeld is wel van een aanvrager die een object onder voorbehoud van financiering had gekocht. Opeens bleek dat de financiering toch niet zou lukken bij zijn eigen geldverstrekker. Hij had nog twee dagen om de financiering rond te krijgen. Op maandagochtend belde hij redelijk gespannen naar ons. Na het telefoontje legden we de aanvraag meteen voor aan een van de vastgoedspecialisten. Het object in combinatie met de gewenste leensom bleek prima te passen. We belden de aanvrager en lieten hem weten dat als hij met de stukken onder zijn arm direct naar ons toe zou komen, we het waarschijnlijk geregeld konden krijgen. Dinsdag werd zijn aanvraag online gepubliceerd en die ochtend was er direct een investeerder die de aanbieding claimde. Het feit dat we dat werkelijk kunnen realiseren, is natuurlijk fantastisch. Zowel aanvragers als investeerders geven ons de bevestiging dat het model van Mogelijk comfort biedt en voorziet in hun behoefte. Dat geeft een heel trots gevoel.”

Enthousiasme uitdragen

Antoinette stuurt vijf collega’s aan die nauw klantcontact hebben. “We zien het als onze taak om ons enthousiasme voor Mogelijk uit te dragen, zonder dat we daarbij de realiteit uit het oog verliezen. We zijn eerlijk en transparant. We zetten elke dag alles op alles om ondernemers en investeerders blij te maken. Dat is super om te kunnen en mogen doen!”