Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Introductie nieuwsbrief voor investeerders en beleggers

Het is tijd voor een frisse wind in onze dinsdagmailing! Vanaf heden zullen we onderaan onze dinsdagmailing geen blogs meer met u delen. We stappen over naar een tweewekelijkse mailing die op donderdag in uw inbox zal verschijnen.

Deze nieuwe mailing zal alles bevatten wat u nodig heeft om volledig op de hoogte te blijven. Verwacht onder andere boeiende ondernemersverhalen die u kunnen inspireren en waardevolle inzichten van investeerders en beleggers. Ons doel met deze mailing is om u in korte tijd op de hoogte te brengen van de nieuwste trends en ontwikkelingen en mogelijkheden om uw vermogen aan het werk te zetten. Via deze weg blijven we u graag informeren en inspireren. In slechts in 5 minuten bent u volledig bijgepraat!

Natuurlijk begrijpen we ook dat niet iedereen behoefte heeft aan een nieuwsbrief. Bij de eerstvolgende gelegenheid kunt u zich gemakkelijk uitschrijven of ons per e-mail laten weten dat u de nieuwsbrief liever niet wenst te ontvangen.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons uiteraard bellen: 0346 – 250 171 of een mail sturen naar info@mogelijk.nl. Wij staan voor u klaar!