Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Introductie nieuwsbrief voor investeerders en beleggers

Het is tijd voor een frisse wind in onze dinsdagmailing! Vanaf heden zullen we onderaan onze dinsdagmailing geen blogs meer met u delen. We stappen over naar een tweewekelijkse mailing die op donderdag in uw inbox zal verschijnen.

Deze nieuwe mailing zal alles bevatten wat u nodig heeft om volledig op de hoogte te blijven. Verwacht onder andere boeiende ondernemersverhalen die u kunnen inspireren en waardevolle inzichten van investeerders en beleggers. Ons doel met deze mailing is om u in korte tijd op de hoogte te brengen van de nieuwste trends en ontwikkelingen en mogelijkheden om uw vermogen aan het werk te zetten. Via deze weg blijven we u graag informeren en inspireren. In slechts in 5 minuten bent u volledig bijgepraat!

Natuurlijk begrijpen we ook dat niet iedereen behoefte heeft aan een nieuwsbrief. Bij de eerstvolgende gelegenheid kunt u zich gemakkelijk uitschrijven of ons per e-mail laten weten dat u de nieuwsbrief liever niet wenst te ontvangen.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons uiteraard bellen: 0346 – 250 171 of een mail sturen naar info@mogelijk.nl. Wij staan voor u klaar!