Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds V is open voor beleggers

Slechts vier weken nadat fonds IV de deuren sloot voor beleggers, gaan de deuren alweer open voor het vijfde Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans: “De vraag vanuit de markt blijft groot. Beleggen kan vanaf € 100.000,- met een geprognosticeerd rendement van 6%. De looptijd is net als bij het vorige fonds vijf jaar. Fondsbeleggen is een mooie optie waarbij u als belegger eenmalig geld inlegt, waarna maandelijks een rendementsuitkering volgt.”

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds financiert een gevarieerde mix aan hoogwaardig en kwalitatief vastgoed van ondernemers gespreid door heel Nederland. De belangstelling onder beleggers is groot, zij geven aan de zekerheden en het gemak juist nu te waarderen. Miranda: “Wij horen steeds vaker dat beleggers een alternatief zoeken voor vastgoedfondsen. Het verschil tussen een vastgoedfonds en het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is groot. Een vastgoedfonds koopt, exploiteert en verkoopt vastgoed. In het rendement van een vastgoedfonds is een beoogde waardevermeerdering van het vastgoed meegerekend. Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds verstrekt de zakelijke hypotheek op het vastgoed van ondernemers met het vastgoed als onderpand. Het rendement van het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is niet afhankelijk van de waardestijging of waardevermindering van het onderliggende onderpand. Het eigendom van het vastgoed blijft bij de ondernemer. Het risico op waardevermindering en leegstand blijft dus ook bij de ondernemer. Bovendien brengt de ondernemer minimaal 35% eigen inbreng in. Daarbij financieren we heel behoudend en rust er het recht van eerste hypotheek op de portefeuille.”  

Alternatief voor Box 3-vastgoedbeleggers

Ook voor Box 3-beleggers is het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds een goed alternatief. “We voeren veel gesprekken met vastgoedbeleggers, vermogensbeheerders en family offices. Het is heel mooi dat wij met het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds zo aansluiten bij de actuele behoefte.”

Halfjaarlijkse rapportages en jaarlijkse vergadering

Nadat u als belegger geld heeft ingelegd in het fonds, hoeft u niets meer te doen. U ontvangt maandelijks uw rendement op uw rekening. Miranda: “Beleggers houden we gedurende de looptijd van het fonds op de hoogte met een halfjaarlijkse rapportage en jaarlijks is er een participantenvergadering. En natuurlijk is het altijd mogelijk om tussentijds vragen te stellen, we staan onze beleggers met veel plezier te woord.”

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds V

  • Geprognosticeerd rendement 6%
  • Investeren vanaf € 100.000,-
  • Stabiel rendement met looptijd van vijf jaar
  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd
  • Spreiding en diversiteit aan vastgoed
  • Het recht van eerste hypotheek op gehele portefeuille 

Meer weten? Kom naar een van onze kennissessies

Wilt u als (potentiële) belegger meer weten over dit fonds? Kom dan naar een van onze speciale kennissessies. Wij leggen u dan meer uit over de structuur van het fonds en hoe we objecten selecteren. Natuurlijk kunt u tijdens de sessies ook uw vragen stellen en kennismaken met het team. Interesse? U kunt zich hier aanmelden en voel u vrij iemand mee te nemen.

Direct inschrijven?

U kunt zich ook als u wilt direct inschrijven om deel te nemen aan het Mogelijk Zakelijk Vastgoed Fonds V.