Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds: Hoe zit het in elkaar?

Het Zakelijke Hypotheken Fonds is de nieuwste propositie van Mogelijk Vastgoedfinancieringen, speciaal voor beleggers die op zoek zijn naar veel zekerheden, minimale risico’s en maximaal gemak. Hoe zit dit fonds in elkaar, wat kun je verwachten en hoe meld je je aan? Tom Jessen, presentator, bespreekt de ins en outs van het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds in een speciale kennissessie.

Brechtje van Miert, accountmanager bij Mogelijk, over deze kennissessie. “Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is nieuw, de lancering was begin maart dit jaar. Het is anders dan onze één-op-één financieringen waar onze investeerders aan gewend zijn en ook anders dan beleggen in een traditioneel vastgoedfonds. Vandaar dat we graag vertellen hoe het werkt met dit fonds”.

Naast Brechtje zelf komen Annemieke Schoonderwoerd, partner bij Mogelijk, en Dirk Jan van den Hoeden, fondsmanager bij Mogelijk, aan het woord. Maar ook externe partners die meewerkten aan de totstandkoming van het fonds zoals Brigit Colaris van Westdam Netwerk Notarissen en Daan Horsthuis en Jelmer Baukema van Van Doorne advocaten.

Brechtje: “Na het bekijken van deze kennissessie weet je meer over de structuur van het fonds, de voordelen voor investeerders en geldnemers, over het verschil met een traditioneel vastgoedfonds en over de wijze van aanmelden. Voor iedereen die vragen heeft, sta ik samen met mijn collega’s natuurlijk klaar om die te beantwoorden. Op kantoor, telefonisch of per mail.”

Bekijk hier de kennissessie