Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Het is heel fijn om investeerders te ontzorgen"

“Het leukste van ons werk is dat wij investeerders ontzorgen. Het tot stand brengen van financieringen tussen ondernemers en investeerders vereist zorg en aandacht. En natuurlijk vinden daarbij de nodige controles plaats; denk aan zoiets aan de verificatie van de identiteit. Voor ons zit de lol erin dit soort zaken zo makkelijk mogelijk te maken”, vertelt Intern Accountmanager Investeerders Femmy Grasso. Zij is met haar team van de Investeerders Desk het aanspreekpunt voor investeerders.

Mogelijk groeit enorm. “Wij zijn enorm trots op het succes en de positieve geluiden die wij horen. De gesprekken met investeerders zijn altijd weer leuk. Ze kunnen het wel waarderen dat wij hen persoonlijk te woord staan en verder helpen om de financieringen tot in de puntjes te regelen. Velen geven aan dat ze het een verademing vinden om snel iemand aan de lijn te krijgen met verstand van zaken.”

Persoonlijke uitleg

We werken zorgvuldig en volgens de regels die de AFM en de Wwft voorschrijven. “Met het volgen van een zorgvuldig proces ontkom je niet aan een aantal administratieve handelingen. Wij snappen als geen ander dat dat niet het leukste is voor investeerders en ondernemers. Daarbij helpt persoonlijke uitleg altijd. Neem de verklaring van de herkomst van het vermogen. Uiteindelijk is dat voor zowel investeerders als ondernemers superbelangrijk. De ondernemer die de financiering aangaat, weet dat daarmee het vermogen gecheckt is. En de investeerder weet: ik financier een ondernemer die ook door Mogelijk gescreend is. Dat geeft voor nu en voor de toekomst een veilig gevoel. Als je dat uitlegt, is er altijd direct begrip. Zorgvuldig werk is voor ons net zo vanzelfsprekend als persoonlijk contact.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze Relatiemanagers en Intern Accountmanager Investeerders vormen de Investeerders Desk. Door ervoor te zorgen dat alle administratie snel in orde is, kan uw claim als investeerder snel worden doorgezet en de financiering voor u als ondernemer soepel tot stand komen. Deze collega's helpen u graag:

  • Femmy Grasso
  • Rozalinda van Leeuwen
  • Brian Chow
  • Bastian Mom
  • Thomas van Buren
  • Dion Temmink

U kunt het team bereiken via investeren@mogelijk.nl of telefonisch via 0346 – 250 171.