Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Herfinancieren van horecapand bij Mogelijk liep makkelijk

Hij studeerde nog aan de Hotelschool toen horecaondernemer Arjan Verploegen twintig jaar geleden aanklopte bij de bank voor een lening. "In die tijd was de financiering zo geregeld. Als 23-jarige kreeg ik alles voor elkaar en kon ik de dorpscafetaria in Deest overnemen. Twee jaar later kocht ik ook de huidige locatie De Heuve", vertelt Arjan.

Pand herfinancieren

In 2007 is American Diner en Lunchroom De Heuve grondig verbouwd tot een luxe cafetaria met bijna honderd zitplaatsen. "Begin dit jaar volgde nog een kleine verbouwing en kochten we nieuwe apparatuur. We wilden ook meteen onze losse leningen bundelen en daarom herfinancieren. Ik ben met de bank gaan praten, maar die had geen interesse. Op BNR Nieuwsradio hoorde ik dat er andere mogelijkheden zijn. Ik heb met mijn accountant overlegd en samen hebben we de markt verkend. Toen hebben we voor Mogelijk gekozen."

Meedenken met de ondernemer

"Het herfinancieren van het bedrijfspand liep makkelijk en vlot. Ik heb de quickscan ingevuld en kort daarna volgde een gesprek bij Mogelijk op kantoor. Het viel me direct op dat Mogelijk meedenkt met de ondernemer. De rente is op dit moment niet veel hoger dan bij een bank en je hebt veel minder sores. De aflossing is flexibel, als je een keer wilt investeren in je bedrijf los je even niet af. Dat je enigszins flexibel bent met aflossen is een pluspunt, want je weet maar nooit of je de staatsloterij wint. Alles bij elkaar heeft dat de doorslag gegeven om met Mogelijk door te gaan. Een investeerder was snel gevonden."

Content met financiering

"Het horecavak is heel leuk, maar je werkt ook altijd 's avonds en in het weekend. Ik richt me nu meer op partycatering en onze foodtrucks waarmee op feesten staan, terwijl de bedrijfsleider en medewerkers de dagelijkse werkzaamheden doen. De zaken gaan goed en ik hoop nog lang gebruik te kunnen maken van de diensten van Mogelijk. Ik ben heel content met de financiering en dienstverlening van Mogelijk, en volgens mij heel veel ondernemers met mij."