Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Fonds nummer 10 opent haar deuren

Na 9 fondsen met ruim 225 miljoen aan inleg in totaal, is nu het tiende Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds geopend voor inschrijving. Relatiemanager Investeerders Tessa de Lang: "We zien dat de interesse groot blijft. Fondsbeleggen is voor velen echt een interessante manier om hun vermogen op een behoudende manier te laten renderen en met vastgoed bezig te zijn, zonder dat ze hier de handen voor uit de mouwen hoeven te steken." 

Fonds nummer 10 heeft op 3 juni haar deuren geopend voor inschrijving. De uitgangspunten: 6,25% geprognosticeerd rendement en een looptijd van vijf jaar. Naast Nederlands vastgoed is sinds vorig fonds ook een enkel object uit België, Bonaire of Curaçao welkom in het fonds. Dit komt de spreiding nog verder ten goede.

Gespreide portefeuille 

Het fondsteam stelt een gespreide portefeuille samen met divers vastgoed: van horecapanden, agrarisch vastgoed tot bedrijfspanden en kantoren van een breed palet aan ondernemers in Nederland en nu dus ook met een enkele post uit België of Curaçao of Bonaire. Het vastgoed dient dus als onderpand, dat is de basis. Tessa: “Wij financieren behoedzaam, dat betekent dat we tot gemiddeld maximaal 65% LTV financieren, met het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille”.

Maandelijks rendement uitgekeerd 

Tessa vervolgt: “Via onze website kunt u aangeven hoeveel u wilt inleggen. Wij hebben van u vervolgens enkele documenten nodig, zoals uw (online) identificatie en een formulier Herkomst Vermogen. Wij vinden het immers, net als u, belangrijk te weten met wie wij zaken doen. Is alles compleet, dan kunt u na ondertekening van de overeenkomst u uw gelden storten op de fondsrekening en gaat uw inleg na ca 8 weken renderen. Geen gedoe met notarissen of papierwerk; wij regelen dit allemaal graag voor u.”

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds 10:

  • Geprognosticeerd rendement van 6,25% 
  • Beleggen vanaf €100.000,- 
  • Looptijd van vijf jaar 
  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd 
  • Diversiteit en spreiding over verschillende vastgoedobjecten 
  • Het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille 

Kennissessies

U bent altijd welkom op een van onze kennissessies bij ons op kantoor in Breukelen. Deze zijn voor fonds 10 gepland op 27 juni, 2 en 11 juli. Daarnaast zijn we op 5 juli in Groningen voor een kennissessie op locatie. Inschrijven voor een van de sessies kan via onderstaande knop

Aanmelden kennissessie

Welke route u ook kiest, wij staan met plezier voor u klaar.