Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Fonds VIII, inschrijven kan nog tot 1 maart!

U heeft nog een paar dagen om zich aan te melden voor het achtste Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds, dat op vrijdag 1 maart sluit voor inschrijving. Mogelijk Fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans benadrukt nog maar eens het aantrekkelijk geprognosticeerde rendement van 6,25% gedurende vijf jaar: “Een mooi geprognosticeerd rendement op een belegging waarnaar u geen omkijken heeft. Dat het een aantrekkelijke optie is om deel te nemen, blijkt wel uit de grote animo om in onze fondsen te beleggen.” 

Mooie mix van zakelijke hypotheken 

Meerdere beleggers leggen geld in in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Vanuit het fonds wordt een mooie mix aan hoogwaardig en kwalitatief vastgoed van ondernemers gefinancierd en het vastgoed dient als onderpand. “Wij vullen het fonds met zorgvuldig geselecteerde te financieren objecten van ondernemers”, licht Miranda toe. “Het eigendom van het vastgoed blijft bij de ondernemer. Daardoor hangt het rendement niet af van de waarde van het onderliggende vastgoed. Met een behoedzame LTV van maximaal 65% en ook nog het recht van eerste hypotheek biedt Mogelijk de investeerder een behoudende beleggingsoptie. En dat vinden veel beleggers comfortabel.” 

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VIII 

  • Geprognosticeerd rendement van 6,25%  

  • Beleggen vanaf € 100.000,-  

  • Looptijd van vijf jaar  

  • Diversiteit en spreiding van verschillende vastgoedobjecten  

  • Het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille 

  • 80% van het rendement dat behaald wordt boven het geprognosticeerd rendement van 6,25%, komt - na aftrek van de beheervergoeding - aan het einde van de looptijd ten goede aan de groep fondsbeleggers. 20% is voor Mogelijk Fondsenbeheer B.V. 

Doet u mee? 

U heeft nog tot 1 maart om mee te doen met het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VIII. Direct inleggen kan via de website of via uw eigen mijn.mogelijk.nl omgeving. Wilt u nog even overleggen, neem gerust contact met ons op via 0346 – 264 664 of mail naar fondsbeleggen@mogelijk.nl

Meer weten? Kom naar de kennissessie in Breukelen 

Op donderdag 29 februari, net voor de sluiting van het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VIII, kunt u nog deelnemen aan een kennissessie over investeren in het fonds. Wij nodigen u van harte uit op ons kantoor in Breukelen.  

Donderdag 29 februari  
16.45 tot 17.00 uur - inloop 
17.00 tot 18.15 uur - presentatie en vragen 
18.15 tot 19.30 uur - borrel 
Locatie: Mogelijk Vastgoedfinancieringen, Amerlandseweg 2, Breukelen 

U kunt zich hier aanmelden.  

U kunt ook op elk gewenst moment ons seminar online terug te kijken: OnlineSeminar | Webinar: Uw vermogen voor u aan het werk