Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Financieringsaanvragen nu nóg eenvoudiger en toegankelijker

“We willen dat onze klanten zich alleen hoeven bezighouden met hun droom en niet met formulieren”, vertelt Roos Boswinkel, product owner bij Mogelijk . “Vanaf nu kunt u als klant veilig en razendsnel financiële informatie vanuit brondata zoals de Belastingdienst delen met Mogelijk. Hierdoor kan de beoordeling van financieringsaanvragen nog sneller worden afgehandeld.”

Mogelijk is een samenwerking aangegaan met IT bedrijf Ockto. Roos:“Ockto werkt met brondata: gegevens die staan geregistreerd bij betrouwbare (overheids)instanties. Denk aan de Belastingdienst, MijnOverheid, het UWV en DUO. Het werkt eenvoudig. Vanuit de ‘Mijn Mogelijk-omgeving’ klikt u als klant door naar de Ockto-app waar u inlogt met uw DigiD. Vervolgens worden alle benodigde gegevens verzameld en hoeft u alleen toestemming te geven dat de informatie met ons mag worden gedeeld. Het is natuurlijk prettig dat u bijvoorbeeld uw IB-aangifte met een paar klikken op uw telefoon bij ons kunt aanleveren.”

Volgens wet- en regelgeving

Het slim gebruiken van databronnen via apps zoals Ockto heeft als bijkomend voordeel dat Mogelijk daarmee direct voldoet aan Europese en landelijke wet- en regelgeving. In het geval van Ockto voldoet Mogelijk onder meer aan de eisen die de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) stelt op het gebied van het delen van privacygevoelige informatie. Het bieden van zekerheid en veiligheid voor ondernemers en investeerders vinden we cruciaal. Hiermee maken we aanvragen makkelijker maar bieden we ook meer veiligheid.”

Gemak en veiligheid

“Wilt u geld lenen of uitlenen, dan is Mogelijk verplicht uw identiteit vast te stellen en enkele controles uit te voeren. Hierbij maken we ook slim gebruik van databronnen. In dit geval met Onfido. U hoeft hiervoor alleen maar uw paspoort te scannen met de Onfido-app. Met een paar drukken op een knop is het geregeld. Wij vinden het belangrijk de technologische ontwikkelingen nauwlettend te volgen en daar waar het voor u als klant gemak oplevert en extra veiligheid, dit in te passen in onze systemen. Elke dag proberen wij onze service toegankelijker voor u te maken”, aldus Roos.

Eenvoudig en laagdrempelig

Niemand zit bij het aanvragen van een financiering te wachten op het invullen, opvragen of opsturen van stapels formulieren. Mogelijk gebruikt op een slimme manier data, zodat we u zo min mogelijk met administratieve handelingen hoeven lastig te vallen.

Bent u op zoek naar werk-groei of investeringskapitaal? Of wilt u een bedrijfspand kopen en heeft u een zakelijke hypotheek nodig? Uw aanvraag start eenvoudig met het doen van een quickscan. U deelt enkele gegevens en wij laten u weten welke leensom haalbaar is. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt!