Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Er gaat niets boven persoonlijk contact

Net als in 2021 zal Mogelijk met een stand op de PROVADA aanwezig zijn – op 14, 15 en 16 juni 2022. “Ik zou het niet willen missen”, vertelt Annemieke Schoonderwoerd, partner bij Mogelijk. “Digitaal kunnen we van alles regelen, maar er gaat niets boven persoonlijk contact”.

Intensief

Drie dagen, meer dan 100 kennissessies, 270 standhouders en 25.000 bezoekers. Dat is in een notendop de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Annemieke weet nog van vorig jaar hoe intensief de dagen waren, maar ook hoe mooi: “Er hing een enorme positieve energie en iedereen vond het fijn om elkaar na alle coronabeperkingen weer te kunnen zien en spreken. Ik weet zeker dat dat dit jaar ook zo zal zijn.”

Successen vieren

Als belangrijke speler op de vastgoedmarkt, mag Mogelijk niet ontbreken op de PROVADA. “We zijn er voor ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders”, aldus Annemieke, “en die komen we allemaal tegen op de PROVADA. We willen er graag ons concept laten zien en de successen delen die we in de afgelopen jaren behaald hebben.”

Kennis delen

Naast kennismaken en relaties opnieuw ontmoeten, draait het op de PROVADA ook om kennis delen, getuige de meer dan 100 kennissessies die er tijdens de beursdagen op het programma staan. Ook Mogelijk draagt haar steentje bij. “We hebben een mooi programma op onze stand”, vertelt Annemieke. “Met o.a. live-opnames van het BNR-programma ‘Vastgoed Gezocht’ en een presentatie van astronaut en inspirator André Kuipers.”

Aandacht voor duurzaamheid

De presentatie van André Kuipers sluit aan bij het thema van de PROVADA ‘Act Now for a Better Tomorrow’. “De verantwoordelijkheid voor de toekomst ligt bij ons allen”, vindt ook Annemieke. “Ook Mogelijk draagt haar steentje bij en vindt duurzaamheid ongelooflijk belangrijk. Zo is het Mogelijk-pand voorzien van bijna 300 zonnepanelen, een warmtepomp, en staat voor de deur een elektrisch wagenpark. Ook bij het helpen van ondernemers, is duurzaamheid een thema. We constateren meer vraag naar herfinanciering voor verduurzaming en merken ook dat investeerders hierop aanhaken. Als wij deze partijen bij elkaar brengen, maken we met elkaar de wereld steeds weer een beetje mooier.”

Tijd voor ontspanning

“Dat klinkt allemaal erg serieus, maar er is ook voldoende tijd voor ontspanning en fijne persoonlijke contacten”, verzekert Annemieke. “Mogelijk trakteert dagelijks op een Walking Lunch en aan het einde van iedere beursdag schenkt het team van de ‘Mojitto-man’ een heerlijk drankje in. Daar wil je toch bij zijn?”

Lees meer over het programma van Mogelijk op de PROVADA