Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Een pand op de groei voor Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Toen Mogelijk Vastgoedfinancieringen twee jaar geleden begon, hadden de oprichters niet kunnen bedenken dat ze binnen zo’n korte tijd zo hard zouden groeien. Inmiddels zijn ze door de grens van 50 miljoen euro aan verstrekte zakelijke hypotheken heen. En ook het team is meegegroeid naar inmiddels 13 medewerkers.

Deze groei brengt ook met zich mee dat het team wat betreft kantoorruimte toe is aan meer ruimte. Op dit moment wordt flink gewerkt aan de bouw van een nieuw kantoor. Het nieuwe pand telt 700 m2 kantooroppervlakte. Het pand wordt energieneutraal dankzij de 250 zonnepanelen en een warmtepomp. Het team hoopt na het eerste kwartaal van 2019 het kantoor te kunnen betrekken.

Alternatieve financieringsvorm spreekt aan

Een pand op de groei voor Mogelijk VastgoedfinancieringenPartner van Mogelijk Vastgoedfinancieringen Annemieke Schoonderwoerd: “De groei overtreft onze verwachtingen en laat tegelijk zijn dat er een enorme behoefte is aan alternatieve financieringen bij ondernemers. Daarnaast is er bij investeerders de wens op een veilige manier rendement te maken op zorgvuldig opgebouwd kapitaal. Mogelijk is het antwoord op zowel de vraag van ondernemers als investeerders. Overigens zien we ook dat alternatieve financieringen meer en meer gemeengoed worden. Mogelijk biedt binnen de reeks aan alternatieven een heel duidelijk verhaal. Investeerders verstrekken bij Mogelijk een één-op-één zakelijke hypotheek tussen 50.000 en 500.000 euro aan een ondernemer. De duidelijkheid is een belangrijk element van ons succes. Ons pand is dan ook gekocht op de groei, we staan nog maar aan het begin. De extra ruimte is meer dan welkom.“

ik wil een zakelijke hypotheekik wil investeren