Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Een gespreide beleggingsportefeuille zonder dat u er omkijken naar heeft

“Het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds past bij beleggers die behoudend zijn en hun kapitaal zonder gedoe willen laten renderen. Wij stellen een gespreide beleggingsportefeuille samen, met het ingelegde geld worden meerdere zakelijke hypotheken van verschillende ondernemers gefinancierd. Het is voor de belegger een kwestie van eenmalig geld inleggen en maandelijks wordt er vervolgens rendement uitgekeerd”, vertelt Miranda Landkroon-Wiegmans, fondsmanager van het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds.

“Bij Mogelijk kunnen beleggers traditioneel één-op-één in de zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren. Daar is het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds als beleggingsoptie bij gekomen. Het eerste fonds was binnen 3 maanden helemaal gevuld, dat ging fantastisch. Na sluiting fonds hebben we in 6 weken tijd 25 objecten gefinancierd. Een heel mooi succes. Beleggers geven aan dat ze het erg prettig vinden dat Mogelijk het werkt doet. Wij selecteren de objecten en zorgen voor een goed spreiding. Dat betekent dat beleggers niet zelf hoeven te zoeken naar een object dat zij willen financieren en dat bij hen past.”

Mogelijk stelt de beleggingsportefeuille samen

Een speciaal fondsteam kan beleggers inzicht geven in alle details van het fonds. “Voor beleggers is het fijn om vaste aanspreekpunten te hebben. We hebben daarnaast een fondscomité opgesteld bestaande uit collega’s vanuit diverse disciplines die gezamenlijk besluiten welke objecten er vanuit het fonds gefinancierd gaan worden. We letten erop dat de portefeuille dusdanig wordt samengesteld dat er een goede variatie is in bijvoorbeeld het type object maar ook de ligging. Van horecapanden tot kantoren en bedrijfspanden; het gaat om kwalitatief vastgoed verspreid over Nederland. Elk object is vooraf getaxeerd en uiteraard beoordeeld door onze vastgoedspecialisten. Naast het feit dat Mogelijk de portefeuille samenstelt, is het ook zo dat ondernemers die gefinancierd worden vanuit het fonds in principe niet hun zakelijke hypotheek tussentijds kunnen aflossen. Bij de één-op-één financieringen kan dat wel.”

Gemak en ontzorging 

Miranda werkt vijf jaar bij Mogelijk waar ze startte als accountmanager. Onlangs is zij benoemd tot fondsmanager: “Door de jaren heen heb ik heel wat beleggers en ondernemers mogen spreken. Het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds is een mooie optie die voorziet in een groeiende behoefte. Het is een aantrekkelijk alternatief voor banksparen, beleggen in aandelen of vastgoed. Voor beleggers die behoefte hebben aan diversiteit, spreiding, gemak, ontzorging én een mooi rendement, is fondsbeleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds een interessante mogelijkheid!"

Meer weten? Kom dan naar een van onze kennissessies

Wilt u meer weten over hoe u kunt beleggen en wat de structuur is van het fonds? U bent van harte welkom om een van onze kennissessies bij te wonen. Mogelijk organiseert kennissessies over investeren waarbij u van herte welkom bent.

Kennissessies