Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

De spectaculaire groei van Mogelijk gaat door

In 2016 begon Mogelijk met 3 compagnons en nu telt Mogelijk 110 medewerkers. Mogelijk is een van de snelst groeiende bedrijven van het land en passeerde afgelopen oktober de mijlpaal van 1 miljard euro aan verstrekte zakelijke hypotheken. “Een fantastisch resultaat waar we enorm trots op zijn”, vertelt mede-oprichtster van Mogelijk Annemieke Schoonderwoerd in de podcast van FD Gazellen. En Mogelijk mag zich voor het tweede jaar op rij FD Gazelle noemen, als een van de snelst groeiende ondernemingen van het land.

Een jaar geleden stond de teller van Mogelijk op een half miljard, een jaar later wist Mogelijk dit bedrag te verdubbelen. En die groei zal de komende tijd verder gaan. Annemieke: “Ondanks dat het economisch gezien onrustig is, blijven de financieringsaanvragen binnenkomen. Wel zien we dat het type aanvragen verandert. Ondernemers kiezen bijvoorbeeld voor het herfinancieren van hun pand om werkkapitaal vrij te spelen. Tegelijk zien we investeerders naar ons platform toetrekken omdat aandelen ongrijpbaar zijn. Zij zoeken een conservatiever beleggingsproduct en dat is precies wat wij bieden.”

Samenbrengen van investeerders en ondernemers

Annemieke: “We zijn een platform voor vastgoedfinanciering. De panden van ondernemers worden gefinancierd door private investeerders. Wij zorgen voor het samenbrengen van de investeerder en de ondernemer en leiden het geheel administratief in goede banen. We financieren objecten tussen de 50.000 en 10 miljoen euro. Elke dinsdag om 9.00 uur presenteren we op de website ons actuele investeringsaanbod en de investeerders in ons netwerk krijgen twee uur lang de tijd om alle aanbiedingen te bestuderen. Vanaf 11.00 uur kunnen zij online direct investeringsaanbiedingen claimen of opties nemen. We bieden investeerders gemak en dat spreekt aan. Bovendien is het financieren van een zakelijke hypotheek een zeer conservatieve en behoudende beleggingsvorm. Zeker nu is daar behoefte aan.”

Meer dan 4.500 objecten gefinancierd

De groei van Mogelijk is spectaculair te noemen. “Er zijn inmiddels bijna 4.500 objecten gefinancierd. De objecten die we financieren zijn heel divers. Het kan gaan om golfbanen, jachthavens, kantoorpanden of winkelpanden. Investeerders kunnen zelf kiezen wat bij hen past, denk ook aan zekerheden, rentepercentages en regio”, aldus Annemieke.

Ruim 1.700 aanvragen per maand

“Ondernemers, vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars weten voor hun zakelijke financieringen de weg naar ons te vinden. We krijgen ongeveer 1.700 aanvragen per maand binnen. Ondernemers kunnen hun aanvraag indienen door de quickscan op onze website in te vullen. De eerste screening van de aanvragen ligt bij Mogelijk. We hebben een team vastgoedspecialisten op kantoor die het vastgoed beoordeelt. Als we positief zijn, dan nodigen we de aanvrager uit en maken we de financiering rond.” De missie van Mogelijk is: ondernemers, investeerders, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en intermediairs blij maken. “We vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. We hebben veel persoonlijk contact, ondersteund met slimme technologie om aanvragen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Die aanpak spreekt aan en vormt de basis van ons succes, ook voor de verdere groei in de toekomst. 

Kennissessie
Om onze (potentiële) investeerders en fondsbeleggers goed te informeren over de verschillende opties die Mogelijk biedt om kapitaal te behouden en bij voorkeur te laten groeien, organiseert Mogelijk elke maand een kennissessie op het kantoor in Breukelen. De eerstvolgende is gepland op donderdag 1 december. U bent van harte welkom. Onder het genot van een hapje en een drankje gaan wij in op de verschillende investeringsopties en beantwoorden we graag uw vragen.

FD Gazellen 2022
Na het mooie nieuws van het behalen van één miljard en de interessante podcast van FD Gazellen met Annemieke, kan het nieuws eigenlijk niet uitblijven. Mogelijk mag zich voor het tweede jaar op rij FD Gazelle noemen als een van de snelst groeiende ondernemingen.  De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen.  Bij de feestelijke uitreiking eind november worden de allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt.

Luister de podcast met Annemieke Schoonderwoerd