Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

De Mogelijk-app: uw overzicht direct bij de hand

Wanneer u één-op-één investeert  in de zakelijke hypotheek van een ondernemer,  kunt u gebruikmaken van de handige Mogelijk-app. “We bieden met de app een compleet overzicht van uw financieringen", vertelt Folkert Eggink, Algemeen Directeur bij Mogelijk. “De Mogelijk-app is makkelijk in gebruik en biedt een helder overzicht.”

U kunt op elk moment op uw telefoon of tablet uw investeringen inzien en beheren. De Mogelijk-app laat al uw verstrekte leningen zien en de stortingen die u de komende maand van Mogelijk kunt verwachten. Ook betaalspecificaties uit het verleden zijn zichtbaar. Ons actuele aanbod met investeringsaanbiedingen is in de app te vinden.

Op termijn ook voor fondsbeleggers

We blijven de app verder doorontwikkelen. Zo kunnen op korte termijn ook beleggers die beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds hun overzichten vinden in de app. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bescherming van uw gegevens

De Mogelijk-app is met de grootste zorgvuldigheid tot stand gekomen. De uitstraling en functionaliteiten zijn helemaal gelijk aan het investeerdersportal, dat biedt herkenning en duidelijkheid. Natuurlijk zijn uw persoonlijke gegevens op een gedegen manier beschermd. Inloggen kan met dezelfde gegevens waarmee u in het Mogelijk portal inlogt. Heeft u nog vragen? Bekijk hieronder de uitlegvideo om te zien hoe de app precies werkt. Hulp nodig? Ons team zit klaar om waar nodig te ondersteunen bij downloaden of inloggen. We zijn bereikbaar op 0346 - 250 171.

De Mogelijk-app biedt u:

  • Overzicht van uw lopende leningen, afgeloste leningen en gefinancierde panden
  • Te verwachten en ontvangen stortingen
  • Beloptie
  • Claimen en opteren (vanaf dinsdag 7 februari)
  • Het actuele investeringsaanbod van Mogelijk

Bekijk de uitlegvideo

Download nu de Mogelijk-app

Voor het downloaden van deze handige app op uw mobiele telefoon of tablet kunt u een van de volgende links gebruiken:

Download de Mogelijk app in de App Store   Download de Mogelijk app in de Google Play store