Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Beleggers kiezen voor gemak, veiligheid en kapitaalbehoud

“Sinds de lancering van het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds II, hebben we veel gesprekken gevoerd met enthousiaste beleggers. De belangstelling is groot; het gemak dat we bieden spreekt aan en we merken dat beleggers behoefte hebben aan kapitaalbehoud en zekerheid. En dat is precies wat wij met deze beleggingsoptie bieden”, vertelt Antoinette Wagenbuur, relatiemanager fondsbeleggers.

“Als je als belegger een aantrekkelijk rendement wilt, geborgd met zekerheden zonder dat je daar veel voor hoeft te doen, dan is het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds een heel interessante optie”, vervolgt Antoinette. “Beleggen in fonds II kan vanaf € 100.000,-, het geld staat 5 jaar vast tegen een geprognosticeerd rendement van 5% per jaar.  Vanuit het fonds worden zakelijke hypotheken verstrekt aan ondernemers. Het vastgoed dat we financieren dient als onderpand, want het fonds heeft het recht van eerste hypotheek.

Verschil tussen vastgoedfonds en het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds

“Veel beleggers willen weten wat het verschil is tussen het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds en een vastgoedfonds. Het antwoord is eenvoudig: het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds bezit geen vastgoed, maar is gevuld met zakelijke hypotheken. Het rendement van het fonds is hierdoor niet (mede) afhankelijk van de waardeveranderingen van het onderliggende vastgoed. Dit betekent dat beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds een stabiele manier van fondsbeleggen is”, legt Antoinette uit. Lees alle details over beleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds:

Zakelijke Hypotheken Fonds

Inschrijven kan direct online of via persoonlijke account

“Het is mooi te zien dat net zoals bij fonds I er nu op ook fonds II enthousiast wordt gereageerd. We hebben bovendien mooie resultaten gehaald met fonds I. Binnen drie maanden was het fonds gevuld en na sluiting van het fonds waren er in 6 weken tijd 25 objecten gefinancierd. De ervaringen die we hebben opgedaan, nemen we mee naar fonds II. Zo hebben we nu intern een vast team met collega’s die veel kennis hebben van het fonds. Beleggers kunnen ons direct bellen (0346 264 664). Ook ondersteunen wij bij het daadwerkelijk inschrijven om deel te nemen aan het fonds. Overigens kan inschrijven in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds volledig online. Voor beleggers die een eigen investeerdersaccount bij Mogelijk hebben, geldt dat zij zich ook via hun persoonlijke account kunnen aanmelden. En nieuwe beleggers kunnen heel eenvoudig een account aanmaken voor hun fondsbelegging. Het is mooi om beleggers te spreken, Mogelijk biedt een heel mooie beleggingsoptie waar we met veel plezier meer over vertellen”, besluit Antoinette.


 

Resultaten Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds I

  • 85 beleggers, 25 objecten gefinancierd.
  • Gemiddeld investeringsbedrag: € 225.000,-
  • Geprognosticeerd rendement: 4,5%, behaald rendement: ruim 5%
  • Gemiddelde LTV 60,9%
  • Binnen 6 weken na sluiting Fonds alle zakelijke hypotheken gefinancierd

 


Kennissessies beleggen in Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds II

Op een aantal locaties in Nederland organiseert Mogelijk de komende tijd kennissessies. Onder het genot van een hapje en drankje, geven we u uitleg over de beleggingsopties die Mogelijk biedt en het fonds. We bieden u een inkijkje in de resultaten van het eerste fonds en gaan in op de structuur van het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds II. Bekijk meer informatie of meld u direct aan!

Meer informatie

Persoonlijk contact?

Natuurlijk is het mogelijk om ons te bellen voor verdere toelichting of het beantwoorden van uw vragen. Telefoonnummer: 0346 264 664. Als u wilt, kunt u ook een afspraak maken. We staan met plezier voor u klaar.

Maak een afspraak