Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Alternatief voor zakelijk sparen? Investeren in zakelijke hypotheken is een optie

In augustus 2022 bedroeg de inflatie volgens het CBS 12 procent. Tel daar de lage spaarrente bij op en je ziet je geld letterlijk verdampen. Folkert Eggink, algemeen directeur van Mogelijk Vastgoedfinancieringen: “Wij zien de vraag naar onze investeringsopties enorm groeien.”

De laatste tijd is de rente op leningen gestegen. Denk aan hypotheekrente en de rente op kredieten. “Eigenlijk zit iedereen wel op het moment te wachten dat er ook hogere rentes aankomen op spaarrente. Met name kleine partijen spelen in op die verwachting en komen met hele kleine stijgingen. De hoogste spaarrente bedraagt nu 0,65%. Dat zet natuurlijk geen zoden aan de dijk als je naar de torenhoge inflatie kijkt. Bovendien ziet het er niet naar uit dat de grote banken de spaarrente gaan verhogen”, meent Folkert.

Groeiende belangstelling voor investeren bij Mogelijk

“De belangstelling voor alternatieven dan traditioneel banksparen neemt enorm toe, ook bij ons. Bij Mogelijk kun je vanaf een € 50.000,- je geld investeren en daarvoor krijg je een degelijk rendement. Met het geïnvesteerde geld worden de zakelijke hypotheken van ondernemers gefinancierd. Naast rendement is de investering geborgd met het recht van eerste hypotheek. Het investeren kan op twee manieren: door het verstrekken van een één-op-één financiering aan een ondernemer of geld inleggen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds.”

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds II

  • Investeren vanaf € 100.000,-
  • Overwinst potentie aan het einde van de looptijd
  • Spreiding en diversiteit aan vastgoed
  • Looptijd van aantal jaren vast
  • Recht van eerste hypotheek op gehele portefeuille op naam van het Fonds
 

Eén-op-één investeren

  • Investeren vanaf € 50.000,-
  • Maandelijkse uitbetaling rente en aflossing
  • Kies zelf welk pand u financiert
  • Geld op ieder moment liquide te maken
  • Recht van eerste hypotheek op uw naam

Kennissessie biedt belangstellenden inzicht

“De groeiende nieuwsgierigheid van mensen om alternatieven te vinden voor banksparen, maakt dat wij ook graag ons verhaal breder willen vertellen. Daarom organiseren wij kennissessies over het investeren in zakelijke hypotheken. Iedereen die belangstelling heeft  is van harte welkom.”