Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Actuele thema's in de vastgoedmarkt - speciale bijlage 'Het Geld en de Stenen'

Vastgoed is relevanter dan ooit; dagelijks haalt het de headlines. Van kansarme starters op de oververhitte woningmarkt tot leeglopende winkelstraten. Van ‘post corona’ thuiswerktrends tot de transformatie van kantoren en winkels in woningen. En bij dat alles de immense klimaatuitdaging van verduurzaming – voor wonen én werken.

Hoe verhoudt u zich als investeerder, vastgoedbelegger of ondernemers tot deze ontwikkelingen? Ziet u vooral de kansen of bent u beducht voor bedreigingen? In deze roerige tijd kunnen we allemaal wat extra inspiratie en inzicht gebruiken.

Daarom maakten we – samen met onze partners – het magazine ‘Het Geld en de Stenen’ dat op zaterdag 11 september verscheen als speciale bijlage bij het Financieel Dagblad. Hierin nemen we u graag mee langs een aantal actuele thema’s in de vastgoedmarkt. Hoe hard is die geraakt door COVID? Wat zijn de gevolgen voor de lange termijn en welke lessen kunnen we hieruit trekken? En hoe kun je als belegger anticiperen op al die verwachte veranderingen? Aan het woord komen experts, beleggers, ondernemers en adviseurs met kennis van zaken en praktijkervaring.

Nieuwsgierig? Het magazine ‘Het Geld en de Stenen’ vindt u hier.

Magazine bekijken

Krijgt u na het lezen van het magazine al dan niet hernieuwde zin om actief met vastgoed aan de slag te gaan? Als ondernemer, investeerder of vastgoedbelegger? Dan staan wij bij Mogelijk klaar om de beste deals gerealiseerd te krijgen. Snel, eenvoudig en altijd met persoonlijk contact.

En wilt u nóg meer inspiratie en kennis(sen) over vastgoed opdoen? Kom dan ook naar de PROVADA op 26, 27 en 28 oktober. U vindt Mogelijk op stand 10-28 waar we u graag weer eens persoonlijk ontmoeten. Kijk op www.mogelijk.nl/provada voor meer informatie.

Folkert Eggink

Algemeen directeur