Zakelijke hypotheek berekenen

Hieronder geeft u aan hoeveel u wilt lenen en hoe hoog uw eigen inbreng is. Als u deze gegevens invult, krijgt u direct een overzicht te zien met de rente- en aflossing per jaar en de maandelijkse lasten. Dit overzicht kunt u direct via e-mail zelf ontvangen.

Volledig vrijblijvend & 100% vertrouwelijk

Hoe bereken ik een zakelijke hypotheek?

Met onze rekentool kunt u eenvoudig online de hoogte van uw zakelijke hypotheek berekenen. Handig als u zakelijk onroerend goed, zoals een kantoorpand of winkelpand, wilt financieren. U weet meteen wat de rente en aflossing van de zakelijke hypotheek zullen zijn. De zakelijke hypotheek maakt het ondernemers zoals u eenvoudig om een bedrijfspand te financieren, ook wanneer u nog geen jaarcijfers hebt. U geniet van een scherpe rente en een snel proces.

Veelgestelde vragen
Wat is de rente van de zakelijke hypotheek?

De rente voor De Ondernemershypotheek bij Mogelijk is afhankelijk van een aantal factoren: waaronder de ligging van het object, de waarde en uw eigen inbreng. Bij ons wordt 50% van de waarde van het onroerend goed aflossingsvrij verstrekt. Daarnaast kunt u altijd, zonder ingewikkelde restricties boetevrij geheel of gedeeltelijk extra aflossen. Dit geeft u maximale flexibiliteit.

Welke gegevens heb ik nodig om de zakelijke hypotheek te berekenen?

Het enige wat u hoeft in te vullen is de locatie van het pand, de adresgegevens, de marktwaarde, uw eigen inbreng en de looptijd van de financiering. De looptijden bedragen 5, 10 of 20 jaar. Aan de hand van deze gegevens krijgt u een indicatie van de maandlasten en rente.

Voor welke objecten is de zakelijke hypotheek geschikt?

Mogelijk financiert met de Ondernemershypotheek:  

  • bedrijfspanden

  • winkels 

  • kantoren

  • horecapanden

  • project- of transformatiepanden

Hoe lang duurt de aanvraag van de zakelijke hypotheek?

De gemiddelde doorlooptijd bij Mogelijk van moment van aanvraag tot acceptatie door een investeerder bedraagt 1 tot 2 weken. De aanvraag start met een quickscan via onze site. Op basis daarvan hoort u welke leensom haalbaar is. Daarna nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek. Verloopt de kennismaking voor positief, dan brengen we direct een offerte uit.

Hoe worden de maandlasten van een zakelijke hypotheek opgebouwd?

De maandlasten van de zakelijke vastgoedfinanciering zijn opgebouwd uit rente en aflossing. De rente is het bedrag dat u aan de geldverstrekker betaalt voor de lening die aan u beschikbaar wordt gesteld. De aflossing is de periodieke terugbetaling van de lening die u bent aangegaan. Bij ons wordt 50% van de waarde van het onroerend goed aflossingsvrij verstrekt. Naast de aflossing biedt Mogelijk u als ondernemer de mogelijkheid om altijd tussentijds boetevrij extra af te lossen.

HomeZakelijke hypotheekZakelijke hypotheek berekenen