Wat zijn de kosten van een zakelijke hypotheek?

Zakelijke hypotheek berekenen

Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen sluit u uw zakelijke hypotheek af voor onder andere uw bedrijfspand, uw recreatiewoning voor de verhuur, uw horecapand of commercieel vastgoed. Zolang het zakelijk vastgoed is en u minimaal 15% eigen vermogen inlegt, kunnen wij het financieren. Met een hoog aflossingsvrij gedeelte houdt u uw maandlasten laag en u kunt altijd geheel of gedeeltelijk extra aflossen. Dit geeft u maximale flexibiliteit. Benieuwd wat de maandlasten van een zakelijke hypotheek zijn? Bereken het met onderstaande tool.

Volledig vrijblijvend & 100% vertrouwelijk

Zo berekent u uw zakelijke hypotheek

Vul het adres en de marktwaarde van het pand (minimaal € 110.000,-) in. Kies de gewenste looptijd en vermeld hoeveel vermogen u zelf inlegt. De rekentool geeft u inzicht in de rente en aflossing per jaar op basis van een indicatieve rente en aflossingsvrij gedeelte van 80%.

Bereken uw zakelijke hypotheek online

Met onze rekentool kunt u eenvoudig online de hoogte van uw zakelijke hypotheek berekenen. Handig als u zakelijk onroerend goed, zoals een kantoorpand of winkelpand, wilt financieren. U weet meteen wat de rente en aflossing van de zakelijke hypotheek zullen zijn. De zakelijke hypotheek maakt het ondernemers zoals u eenvoudig om een bedrijfspand te financieren, ook wanneer u nog geen jaarcijfers hebt. U geniet van een scherpe rente en een snel proces.

De voordelen van de zakelijke hypotheek bij Mogelijk

Mogelijk staat dicht bij u als ondernemer. Wij regelen een financiering met een minimum aan gedoe. Een quickscan geeft u al duidelijkheid over de mogelijkheden. Pas wanneer het vastgoed financierbaar blijkt, vragen we u om meer informatie. Wij vinden de waarde van het onderpand belangrijker dan uw jaarrekening. Daarnaast is de aflossing relatief gezien laag én u kunt altijd boetevrij aflossen.

Tussentijds extra boetevrij aflossen
Tussentijds extra boetevrij aflossen
Looptijden van 3 maanden tot 20 jaar
Looptijden van 3 maanden tot 20 jaar
Van harte welkom met en zonder intermediair
Van harte welkom met en zonder intermediair
Aantrekkelijke voorwaarden
Aantrekkelijke voorwaarden
Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 

Ondernemers financieren hun vastgoed met een zakelijke hypotheek

Een zakelijke hypotheek is een lening waarmee u als ondernemer commercieel vastgoed kunt aankopen of herfinancieren. Heeft u een winkelpand, kantoor, horecapand of werkplaats op het oog en kunt u minimaal 10% eigen geld inbrengen? Dan is financiering van zakelijk vastgoed in de meeste gevallen haalbaar. Mogelijk financiert commercieel vastgoed in het hele land, zowel in grote steden als in kleine dorpen. De waarde van het pand is belangrijker dan uw jaarrekening.

Gunstige voorwaarden van onze zakelijke hypotheek

Een aanvraag voor een zakelijke hypotheek gaat bij ons snel en gemakkelijk, met of zonder intermediair. Bovendien verstrekken wij financiering voor vastgoed tegen zeer gunstige voorwaarden. U kunt kiezen tussen een lange of een korte looptijd, een groot deel is aflossingsvrij en wilt u toch tussentijds aflossen, dan doen wij daar niet moeilijk over.

Zolang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren

Mogelijk financiert alle soorten zakelijk vastgoed. Voor ondernemers die een bedrijfspand nodig hebben. En voor vastgoedondernemers die commercieel vastgoed of woningen/ appartementen willen verhuren aan derden. We financieren onder andere:

 • Bedrijfspanden
 • Kantoren
 • Winkels
 • Recreatiewoningen voor de verhuur
 • Horeca
 • Supermarkten
 • Woningen/appartementen voor de verhuur
 • Agrarische grond

Een zakelijke hypotheek berekenen voor nieuwbouw en transformaties

Heeft u plannen voor nieuwbouw, verbouw of transformatie van zakelijk vastgoed? Ook dan kunt u bij Mogelijk terecht. Met een zakelijke hypotheek vanuit een bouwdepot krijgt u financiering op maat. Gaat u na de (ver)bouw verkopen, dan past een kortlopende lening bij u. Mogelijk verstrekt leningen met looptijden van 3 maanden tot 30 jaar.

Herfinanciering

Bent u al in bezit van een pand, maar heeft u liquide middelen nodig voor uw onderneming of voor verbouw of verduurzaming van het pand? Denk dan eens aan herfinanciering van uw pand of vastgoedportefeuille. Zo komt eventuele overwaarde vrij en krijgt u mogelijk gunstigere voorwaarden op uw vastgoedfinanciering.

Uniek financieringsmodel: uw winkelpand gefinancierd door netwerk aan investeerders

Mogelijk brengt de behoeften van ondernemers samen met de wensen van investeerders in een uniek financieringsmodel. Uw aanvraag voor financiering van commercieel vastgoed zoals een winkelpand leggen we voor aan ons netwerk aan private investeerders. Een van hen financiert 1-op-1 uw winkelpand terwijl Mogelijk alles zakelijk en juridisch tot in de puntjes regelt.

Veelgestelde vragen
Wat is de rente van de zakelijke hypotheek?

De rente voor De Ondernemershypotheek bij Mogelijk is afhankelijk van een aantal factoren: waaronder de ligging van het object, de waarde en uw eigen inbreng. Bij ons wordt 50% van de waarde van het onroerend goed aflossingsvrij verstrekt. Daarnaast kunt u altijd, zonder ingewikkelde restricties boetevrij geheel of gedeeltelijk extra aflossen. Dit geeft u maximale flexibiliteit.

Welke gegevens heb ik nodig om de zakelijke hypotheek te berekenen?

Het enige wat u hoeft in te vullen is de locatie van het pand, de adresgegevens, de marktwaarde, uw eigen inbreng en de looptijd van de financiering. De looptijden bedragen 5, 10 of 20 jaar. Aan de hand van deze gegevens krijgt u een indicatie van de maandlasten en rente.

Voor welke objecten is de zakelijke hypotheek geschikt?

Mogelijk financiert met de Ondernemershypotheek:  

 • bedrijfspanden

 • winkels 

 • kantoren

 • horecapanden

 • project- of transformatiepanden

Hoe lang duurt de aanvraag van de zakelijke hypotheek?

De gemiddelde doorlooptijd bij Mogelijk van moment van aanvraag tot acceptatie door een investeerder bedraagt 1 tot 2 weken. De aanvraag start met een quickscan via onze site. Op basis daarvan hoort u welke leensom haalbaar is. Daarna nodigen we u uit voor een kennismakingsgesprek. Verloopt de kennismaking voor positief, dan brengen we direct een offerte uit.

Hoe worden de maandlasten van een zakelijke hypotheek opgebouwd?

De maandlasten van de zakelijke vastgoedfinanciering zijn opgebouwd uit rente en aflossing. De rente is het bedrag dat u aan de geldverstrekker betaalt voor de lening die aan u beschikbaar wordt gesteld. De aflossing is de periodieke terugbetaling van de lening die u bent aangegaan. Bij ons wordt 50% van de waarde van het onroerend goed aflossingsvrij verstrekt. Naast de aflossing biedt Mogelijk u als ondernemer de mogelijkheid om altijd tussentijds boetevrij extra af te lossen.

Wat is de rente over een zakelijke hypotheek?

De rente over een zakelijke hypotheek is afhankelijk van factoren als de gewenste leensom t.o.v. de marktwaarde en de courantheid van het pand. Na invoer van de quickscan ontvangt u binnen 2 werkdagen een voorlopige offerte met rentetarief.

Kan ik een zakelijke hypotheek afsluiten voor het verduurzamen van mijn bedrijfsruimte?

Zeker. Voor het verduurzamen van uw zakelijk onroerend goed bieden wij u graag een geschikte financiering aan, zodat uw bedrijfspand zowel nu als in de toekomst bij uw bedrijfsvoering past.

Kom ik als startende ondernemer in aanmerking voor een zakelijke hypotheek?

Bent u startende ondernemer en beschikt u nog niet over de benodigde jaarcijfers waar traditionele financiers om vragen? Ook dan kunt u bij Mogelijk terecht voor een zakelijke hypotheek om zo een bedrijfspand aan te kopen. Dankzij de inleg van 15% van de marktwaarde en het onderpand als basis voor de financiering houden wij het risico voor onze investeerders klein en de opties voor u als startende ondernemer groot.

HomeZakelijke hypotheekZakelijke hypotheek berekenen