Bel ons
Bankvrij vastgoed financieren

Sluit een vastgoedfinanciering af bij Mogelijk

Wij zijn Mogelijk Vastgoedfinancieringen waar investeerders zakelijke hypotheken aan ondernemers verstrekken. De investeerder financiert u als ondernemer die zakelijk vastgoed wil aankopen via een rechtstreekse hypotheekakte. Bij een zakelijke hypotheek van Mogelijk wordt over de overeengekomen looptijd slechts afgelost tot 50% van de koopsom, waarbij wij tevens rekening houden met uw eigen inbreng. Hierdoor worden de maandelijkse lasten van uw vastgoedfinanciering zo laag mogelijk, zodat u maximale financiële ruimte overhoudt om te ondernemen.

Onderpand belangrijker dan jaarrekening

Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen gaat het uitsluitend om een zakelijke vastgoedfinanciering. De financieringsbedragen lopen van € 50.000,- tot € 500.000,-. Daarbij wordt niet primair naar de cijfers van de ondernemer gekeken, maar is de waarde van het onroerend goed het uitgangspunt, net zoals uw eigen inbreng. 

Financieren jullie mijn object?

Doe binnen 1 minuut vrijblijvend de quickscan en hoor binnen 2 werkdagen welke leensom haalbaar is.

Boetevrij aflossen

Ondernemers die een vastgoedfinanciering via Mogelijk afsluiten, betalen 4,95% tot 6,5% rente. De kosten voor een ondernemer zijn substantieel lager dan wanneer een pand wordt gehuurd. Vervroegd aflossen is altijd mogelijk, boetevrij! Dus beschikt u als ondernemer over liquiditeit die niet nodig is voor de bedrijfsvoering, dan is vervroegd aflossen een uitkomst. Vanaf dat moment dalen de maandelijkse lasten immers.

Financieren jullie mijn object?

Doe binnen 1 minuut vrijblijvend de quickscan en hoor binnen 2 werkdagen welke leensom haalbaar is.

Totaal gefinancierd:
€ 

Laatste berekening
3 minuten geleden
Aantal gefinancierde objecten
660
Bezoekers op de site
15 actieve bezoekers

Bekend van
BNR Nieuwsradio Het Financieele Dagblad RTL Z