Een zakelijke hypotheek voor uw commercieel vastgoed
Vastgoedfinanciering voor ondernemers

Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen sluit u uw zakelijke hypotheek voor onder andere uw bedrijfspand, uw recreatiewoning voor de verhuur, uw horecapand, woningen voor de verhuur of ander commercieel vastgoed. Zolang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren. Wij financieren vastgoed vanaf € 50.000,-. Omdat de waarde van het pand leidend is, is een vastgoedfinanciering ook mogelijk voor startende ondernemers. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vastgoedfinanciering

 • Rente vanaf 5,55%
 • Boetevrij extra aflossen tot 50% LTV en daarna 10% per jaar
 • Financieringen in heel Nederland
 • Snel en eenvoudig proces
 • Met of zonder intermediair aan te vragen

Doe de quickscan

Ondernemers laten hun vastgoed financieren via Mogelijk

Wie als vastgoedbelegger of -professional geld wil lenen om zijn of haar vastgoedportefeuille uit te breiden, kan hiervoor terecht bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Of bent u ondernemer en heeft u een pand nodig voor uw onderneming? Ook dan kunt u bij ons terecht. Zolang het zakelijk vastgoed is, kan Mogelijk het financieren. Mogelijk financiert tot maximaal 85% van de marktwaarde van een object. Dankzij gunstige voorwaarden en de mogelijkheid om altijd extra af te lossen, is een vastgoedfinanciering ook mogelijk voor u. 

Zakelijke vastgoedfinanciering door heel Nederland mogelijk

Onze blik reikt verder dan de Randstad. Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen kunt u een zakelijke vastgoedfinanciering afsluiten in heel Nederland van grote stad tot kleine kern. Onze vastgoedspecialisten stellen de marktwaarde van uw pand vast en bepalen zo de maximale financiering. Brengt u minimaal 15% eigen inleg in, dan is financiering in veel gevallen haalbaar. 

Bereken de maandlasten van uw vastgoedfinanciering

Als u eenmaal een pand op het oog heeft, is het natuurlijk wel zo prettig om snel te weten of financiering ervan mogelijk is. Daarvoor hebben wij een online rekentool. U kunt hiermee online de maandlasten van uw vastgoedfinanciering berekenen.

Wilt u uw bedrijfs-, kantoor-, horeca- of winkelpand of agrarisch vastgoed financieren?

Bent u ondernemer en wilt u een bedrijfspand, kantoor-, horecapand, winkel, of nieuwbouwplan, recreatiewoning of agrarisch vastgoed (her)financieren voor uw eigen bedrijf of voor de verhuur? Sluit dan de Ondernemershypotheek af.

De Ondernemershypotheek 

 • Vrijheid van altijd boetevrij extra aflossen
 • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
 • Lage aflossing
 • Ook nieuwbouw

De Ondernemershypotheek afsluiten

Wilt u uw beleggingspand financieren of herfinancieren?

Bent u vastgoedbelegger en wilt u een woning of appartement kopen voor de verhuur? Uw beleggingspand financiert u eenvoudig met de Verhuurhypotheek.

De Verhuurhypotheek

 • Rente vanaf 5,55%, 5 jaar vast
 • Tot 75% aflossingsvrij, aflostermijn 30 jaar
 • Van harte welkom met en zonder intermediair
 • Financiering in heel Nederland, óók in kleine dorpen

De Verhuurhypotheek afsluiten

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 
Tussentijds extra boetevrij aflossen
Tussentijds extra boetevrij aflossen
Looptijden van 6 maanden tot 20 jaar
Looptijden van 6 maanden tot 20 jaar
Van harte welkom met en zonder intermediair
Van harte welkom met en zonder intermediair
Aantrekkelijke voorwaarden
Aantrekkelijke voorwaarden

Welke objecten kan ik financieren met een vastgoedfinanciering?

Met de vastgoedfinanciering van Mogelijk kunt u het volgende financieren:

 • Beleggingspand

 • Woning of appartement voor de verhuur

 • Bedrijfspand

 • Winkel

 • Kantoor

 • Horecapand

 • Agrarische grond

 • Project of transformatiepand

 

Deze gegevens hebben wij nodig voor het aanvragen van een vastgoedfinanciering

Om zakelijk vastgoed voor u te kunnen financieren, hebben wij een aantal gegevens nodig. Zoals de marktwaarde en het adres van het object. Op basis van deze gegevens kunnen wij u inzicht geven in welke leensom haalbaar is. We financieren tot maximaal 85% van de waarde van het pand. Dus brengt u minimaal 15% eigen inleg in, dan is financiering van uw vastgoed meestal haalbaar.

Snelheid en gemak

Onze vastgoedspecialisten zitten klaar om uw object te bekijken, zodat u heel snel weet waar u aan toe bent. Na invullen van de quickscan ontvangt u binnen 2 dagen een voorlopige offerte. Is het dossier compleet, dan ligt de definitieve offerte binnen 1 á 2 weken op de mat. Is die akkoord, dan hoeft u alleen nog naar de notaris. 

Uw pand vormt ons uitgangspunt

Dagelijks zit ons team van vastgoedspecialisten klaar voor het beoordelen van uw pand. Zij kijken naar onder meer de zakelijkheid, de courantheid, de ligging, de waarde ten opzichte van de gewenste leensom, de kwaliteit en de alternatieve aanwendbaarheid van het object. Bij Mogelijk is de waarde van uw pand belangrijker dan uw jaarrekening.

Doe de quickscan

Hypotheek bedrijfspand berekenen

Uniek financieringsmodel: uw vastgoed gefinancierd door netwerk aan investeerders

Mogelijk brengt de behoeften van ondernemers samen met de wensen van investeerders in een uniek financieringsmodel. Uw aanvraag voor een Ondernemershypotheek leggen we voor aan ons netwerk aan private investeerders. Een van hen financiert 1-op-1 uw winkelpand terwijl Mogelijk alles zakelijk en juridisch tot in de puntjes regelt. Uiteraard wil de investeerder enige zekerheid. Hij/zij krijgt eerste recht van hypotheek, u tekent in privé mee en de leensom bedraagt nooit meer dan 85% van de marktwaarde van het pand. 

Met of zonder intermediair

U bent van harte welkom met uw financieel adviseur, maar een financiering voor zakelijk vastgoed kan ook zonder intermediair gerealiseerd worden. Door de snelle realisatie en de mogelijkheid tot boetevrij extra aflossen, geniet u als ondernemer van maximale flexibiliteit. 

Ook een geschikte financiering voor nieuwbouw of transformatie

Wilt u een winkelpand laten bouwen dat voorziet in alle wensen van u als ondernemer? Nieuw te bouwen zakelijk vastgoed en transformatieprojecten zijn net als bestaand commercieel vastgoed te financieren via Mogelijk. Het is belangrijk om de waarde van het te bouwen pand in kaart te brengen. Als de eigen inbreng van de ondernemer voldoende is en het een courant pand betreft, staat bijna niets een succesvolle financiering in de weg. 

Veelgestelde vragen
Voor wie is een vastgoedfinanciering bedoeld?

Een vastgoedfinanciering is er voor de vastgoedbeleggers en -professionals die onroerend goed willen kopen. Ook ondernemers die een zakelijk pand willen kopen, kunnen een vastgoedfinanciering afsluiten.

Voor welke objecten kan ik een vastgoedfinanciering aanvragen?

De Vastgoedfinanciering is uitsluitend voor zakelijk vastgoed. Het gaat daarbij om:

 • Beleggingspanden
 • Bedrijfspanden
 • Winkels
 • Kantoren
 • Horecapanden
 • Agrarische grond
 • Project of transformatiepand
Wat is het voordeel van een vastgoedfinanciering bij Mogelijk?

Onze vastgoedfinanciering kent een lage aflossing en kan snel worden gerealiseerd. U lost af tot 75% en de looptijd is 30 jaar.  We hanteren een scherpe rente en denken in oplossingen. U kunt met of zonder intermediair een vastgoedfinanciering afsluiten.

Wat is de rente van de vastgoedfinanciering?

De rente begint bij 5,55% en is afhankelijk van onder meer de gewenste leensom.

Kan ik ook een vastgoedfinanciering aanvragen voor niet zakelijk onroerend goed?

Nee, de vastgoedfinanciering is uitsluitend bedoeld voor ondernemers, vastgoedprofessionals en -beleggers die willen investeren in zakelijk onroerend goed en niet voor consumenten. Met de vastgoedfinanciering financiert u zakelijk onroerend goed. 

Kan ik een vastgoedfinanciering aanvragen voor verduurzaming van mijn pand?

Zeker. Voor het verduurzamen van uw vastgoed bieden wij u graag een geschikte financiering aan, zodat uw bedrijfsmatige vastgoed zowel nu als in de toekomst bij uw bedrijfsvoering past.

HomeVastgoedfinanciering