Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Aankoop, herfinanciering of verduurzaming

Kantoorpand financieren

Financieren jullie mijn object?

Een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-.

Doe de quickscan

Ik wil overleggen
Zakelijke hypotheek berekenen

 • Tussentijds extra boetevrij aflossen
 • Van harte welkom met en zonder intermediair
 • Looptijden vanaf 6 maanden
 • Aantrekkelijke voorwaarden

Kantoorpand financieren bij Mogelijk

Bent u ondernemer of vastgoedbelegger en wilt u een kantoorpand financieren? Dat kan met de Ondernemershypotheek van Mogelijk. Voor ons is de waarde van het vastgoed leidend. Is de gewenste leensom ten opzichte van de waarde van het pand niet te hoog, dan is een succesvolle financiering ook voor u binnen handbereik! Mogelijk verstrekt zakelijke hypotheken vanaf € 50.000,-.

Twee financieringsmogelijkheden

Via het platform

Eén investeerder financiert uw zakelijke hypotheek. Wij publiceren uw financieringsaanvraag op ons platform waar investeerders uw financiering kunnen claimen.

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale LTV 75%
 • Minimale eigen inbreng 25%
 • Looptijden vanaf 6 maanden
 • Aflossing naar 50% LTV o.b.v. 20 jaar
 • Vrijheid van altijd boetevrij extra aflossen
 • Bouwdepot mogelijk

Via het fonds

Meerdere beleggers leggen geld in in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Vanuit het fonds worden meerdere zakelijke hypotheken gefinancierd.

 • Leensommen vanaf € 50.000,-
 • Maximale LTV gemiddeld 65%
 • Minimale eigen inbreng gemiddeld 35%
 • Beoordeling door fondsmanager
 • Langere looptijd (richtlijn 5 jaar)
 • Boetevrij aflossen beperkt mogelijk
 • Taxatierapport verplicht

Ondernemers sluiten hun zakelijke hypotheek af bij Mogelijk

Aankoop, herfinanciering of verbouw van kantoorpanden; het kan met een zakelijke hypotheek van Mogelijk. Voor ons is de waarde en de courantheid van het vastgoed leidend. Is de leningsom ten opzichte van de waarde van het pand niet te hoog, dan is financiering in veel gevallen mogelijk. 

Uw kantoorpand financieren met een geschikte hypotheek

Bij Mogelijk weten we wat ondernemers nodig hebben voor hun commerciële vastgoed. Voor de een is dat stabiliteit voor lange termijn, de ander wil maximale flexibiliteit. U wil misschien snel kunnen aankopen of juist (over)waarde dat u in uw pand heeft zitten liquide maken via een herfinanciering. Wat uw wensen ook zijn, bij Mogelijk vindt u een geschikte hypotheek voor uw kantoorpand. Informeer naar de maximale leensom, de looptijd en de aantrekkelijke voorwaarden.

Eigen inbreng

De waarde van het vastgoed is voor Mogelijk leidend voor het vaststellen van de leensom. Het object vormt immers het onderpand. Om het risico voor investeerders én voor u als ondernemer te beperken, financieren we maximaal 75% van de marktwaarde van het pand. Afhankelijk van het type object kan dit ook lager zijn. Hou er dus rekening mee dat u minimaal 25% eigen inbreng moet leveren. Bijvoorbeeld eigen vermogen of een via een achtergestelde lening van een andere financier. 

Kantoorpand financieren in 6 stappen

1
Quickscan

Dien uw financieringsaanvraag in via de website, per mail of telefonisch.

Doe de quickscan

U hoort binnen 48 uur of wij uw object kunnen financieren.

We ontvangen u op kantoor en bespreken de mogelijkheden. U ontvangt de offerte die u indien gewenst direct kunt ondertekenen. We ontvangen van u graag een aantal stukken ter onderbouwing van de aanvraag.

Het object wordt gepubliceerd op ons platform óf beoordeeld door het fondsteam om opgenomen te worden in het Zakelijke Hypotheken Fonds.

Een investeerder claimt uw object of de fondsmanager neemt uw aanvraag op in het fonds.

U ondertekent enkele documenten, gaat tekenen bij de notaris en u kunt door met ondernemen!

Goed om te weten over het financieren van kantoorpanden

Kantoorpand herfinancieren

Bij Mogelijk kunt u moeiteloos uw kantoorpand herfinancieren. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe financiering of betere voorwaarden wenst, bij Mogelijk heeft u de mogelijkheid om uw kantoorpand eenvoudig over te sluiten. Voer de vrijblijvende quickscan uit en binnen 48 uur ontvangt u informatie over de haalbare leensom voor uw pand. Let op: voor het afsluiten van de financiering voor uw kantoorpand is een taxatierapport vereist.

Aflossingsvrije financiering voor uw kantoorpand

Bent u op zoek naar een financiering met lage aflossingen voor uw kantoorpand? Mogelijk biedt financiering voor diverse soorten vastgoed, met een leensom vanaf € 50.000,-. De lening is voor 50% aflossingsvrij en wanneer u minder dan de helft van de waarde van uw pand bij Mogelijk financiert, is er helemaal geen aflossingsverplichting.

Financiering kantoorpand rente

De hoogte van de rente voor een zakelijke financiering is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gewenste Loan-to-Value (LTV) en rentevastperiode. U kunt online de financiering voor uw zakelijke hypotheek berekenen en zo inzicht krijgen in de indicatieve rente en bijbehorende maandlasten. De rentevastperiode voor de zakelijke financiering is 3, 5 of 7 jaar.

Werkkapitaal vrijmaken met een financiering voor uw kantoorpand

Heeft uw bedrijf behoefte aan werkkapitaal? Met behulp van herfinanciering van uw kantoorpand kunt u geld vrijmaken dat u kunt investeren in uw bedrijf of gebruiken voor extra financiële flexibiliteit in uw zakelijke operaties. Het vrijmaken van werkkapitaal met uw kantoorpand is vaak voordeliger dan een rekening-courant faciliteit bij de bank, en een bijkomend voordeel is dat de looptijd vaststaat. 

Voor wie is Mogelijk?

Mogelijk is er voor ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders. Mogelijk financiert:

 • Bedrijfspanden
 • Beleggingspanden
 • Winkelpanden
 • Kantoorpanden
 • Woningen of appartementen voor de verhuur
 • Recreatiewoningen voor de verhuur
 • Recreatiewoningen op Bonaire en Curaçao
 • Agrarische gronden
 • Transformaties, projecten en nieuwbouw

 Zolang het zakelijk vastgoed betreft kan Mogelijk het financieren. 

Bij Mogelijk financieren private investeerders de zakelijke hypotheek. Mogelijk richt zich op investeerders die kapitaalbehoud belangrijker vinden dan maximaal rendement.

Wat doet Mogelijk?

Mogelijk Vastgoedfinancieringen is een platform voor zakelijke hypotheken. Mogelijk brengt ondernemers en investeerders samen. Private investeerders financieren het vastgoed van ondernemers. Mogelijk bemiddelt in de totstandkoming van de financiering, administreert de financiering en ontzorgt daarme haar klanten.

Waarvoor kan ik bij Mogelijk terecht?

Ondernemers kunnen bij Mogelijk terecht voor een zakelijke hypotheek. Investeerders kunnen bij Mogelijk terecht voor het investeren in zakelijke hypotheken.

De hypotheek dient bijvoorbeeld voor:

 • de financiering van de aankoop van een zakelijk pand
 • de herfinanciering van een zakelijk pand
 • de financiering van de nieuwbouw van een zakelijk pand

De ondernemer die de financiering aangaat kan het pand zelf bedrijfsmatig betrekken of het pand verhuren. De investeerder die de financiering verstrekt krijgt als zekerheid altijd het eerste recht van hypotheek op het pand en een aantrekkelijk rendement.

Must read voor ondernemers

Download onze Must read voor ondernemers met ervaringen en tips. Verrijk uw kennis met artikelen van een collega-ondernemer, notaris, financieel adviseur en makelaar.

Downloaden

Financieren jullie mijn object?

Doe de quickscan

Een zakelijke hypotheek is bedoeld voor ondernemers. U kunt een zakelijk pand laten financieren met een leensom vanaf € 50.000,-. Doe direct de quickscan om uw aanvraag in te sturen of klik op hypotheek berekenen om te zien welke leensom voor u haalbaar is.

Doe de quickscanHypotheek berekenen