Een zakelijke hypotheek voor uw winkelpand

Winkelpand financieren bij Mogelijk

Bestaande of nieuw te bouwen winkelpanden zijn snel een eenvoudig te financieren via Mogelijk. U kunt als ondernemer bij ons terecht voor een zakelijke hypotheek voor uw winkel. Maakt u zich niet al te druk over de jaarcijfers van uw onderneming: voor ons is de waarde van het vastgoed leidend. Is de gewenste leensom ten opzichte van de waarde van het pand niet te hoog, dan is een succesvolle financiering ook voor u binnen handbereik! Mogelijk verstrekt zakelijke hypotheken vanaf € 50.000,-.

Dus wilt u een winkelpand aankopen of herfinancieren? Kijk dan wat Mogelijk Vastgoedfinancieringen voor u kan betekenen. 

Winkelpand financieren

Zoekt u een zakelijke hypotheek voor uw winkelpand? Bekijk de voordelen van het financieren van uw winkelpand bij Mogelijk.

 • Tussentijds extra boetevrij aflossen
 • Looptijd tussen 3 maanden en 30 jaar
 • Met of zonder intermediair afsluiten
 • Aantrekkelijke voorwaarden

Doe de quickscan

Aantal gefinancierde objecten:
Bezoekers op de site: actieve bezoekers
Totaal gefinancierd: € 

Ondernemers sluiten een winkelpand hypotheek af via Mogelijk

Heeft u een winkelpand op het oog dat u wil (her)financieren? Dat kan. Mogelijk verstrekt zakelijke hypotheken voor commercieel vastgoed met een leensom vanaf € 50.000,-. Mogelijk financiert tot wel 85% van de marktwaarde van het winkelpand, is flexibel in de looptijd van de lening en biedt altijd de felxibiliteit van tussentijds aflossen. Doe de quickscan en vraag direct de financiering voor uw winkelpand aan.

Uw winkelpand financieren met een geschikte hypotheek

Bij Mogelijk weten we wat ondernemers nodig hebben voor hun commerciële vastgoed. Voor de een is dat stabiliteit voor lange termijn, de ander wil maximale flexibiliteit. U wil misschien snel kunnen aankopen of juist (over)waarde dat u in uw pand heeft zitten liquide maken via een herfinanciering. Wat uw wensen ook zijn, bij Mogelijk vindt u een geschikte hypotheek voor uw winkelpand. Informeer naar de maximale leensom, de looptijd en de aantrekkelijke voorwaarden.

Uw pand vormt ons uitgangspunt

Dagelijks zit ons team van vastgoedspecialisten klaar voor het beoordelen van uw pand. Zij kijken naar onder meer de zakelijkheid, de courantheid, de ligging, de waarde ten opzichte van de gewenste leensom, de kwaliteit en de alternatieve aanwendbaarheid van het object. Bij Mogelijk is de waarde van uw pand belangrijker dan uw jaarrekening.

Doe de quickscan

Hypotheek bedrijfspand berekenen

Wat u moet weten over de hypotheek voor uw winkelpand

Looptijd

De standaard looptijd van een hypotheek voor commercieel vastgoed is 10 jaar. Maar afhankelijk van uw wensen, plannen en behoeften kan dit ook korter of langer, variërend van 3 maanden tot 30 jaar.

Kosten 

Houd bij een winkelpand hypotheek rekening met eenmalige kosten als afsluitprovisie, notariskosten en de kosten voor een taxatierapport. Daarnaast betaalt u maandelijks rente en aflossing en brengt Mogelijk 0,375% administratiekosten in rekening. 

Welke panden kan ik financieren met een winkelpand hypotheek?

Mogelijk biedt hypotheken voor bestaande winkelpanden, nieuwbouw of transformatieprojecten. U kunt een winkelpand financiering aanvragen voor commercieel vastgoed, zoals: 

 • Showroom
 • Detailhandel
 • Groothandel
 • Magazijn of werkplaats
 • Kledingwinkel
 • Woon-winkelpand
 • Supermarkt
 • Speelgoedwinkel
 • Boekhandel

Welke gegevens heb ik nodig voor de aanvraag van een winkelpand hypotheek?

Voor het aanvragen van de financiering voor uw nieuwe winkelpand hebben we enkele gegevens nodig. Denk aan de marktwaarde van het pand, de locatie en de gewenste leensom. Op basis van de gegevens en de eigen inleg wordt de zakelijke hypotheek voor uw winkelpand berekend. 

Doe direct de quickscan online om een indicatie van de te verwachte eigen inbreng en looptijd te ontvangen.

Eigen inbreng

De waarde van het winkelpand is voor Mogelijk leidend voor het vaststellen van de leensom. Het object vormt immers het onderpand. Om het risico voor investeerders én voor u als ondernemer te beperken, financieren we maximaal 85% van de marktwaarde van het pand. Afhankelijk van het type object kan dit ook lager zijn. Hou er dus rekening mee dat u minimaal 15% eigen inbreng moet leveren. Bijvoorbeeld eigen vermogen of een via een achtergestelde lening van een andere financier. 

Hoe verloopt de financiering van uw winkelpand?
 • Quickscan Dien uw financieringsaanvraag in via de website, per mail of telefonisch.
 • Uitsluitsel haalbaarheid U hoort of wij uw object kunnen financieren.
 • Persoonlijk gesprek en offerte We ontvangen u op kantoor, u krijgt de offerte die u indien gewenst direct kunt tekenen.
 • Publicatie financieringsaanvraag op website Mogelijk Elke dinsdag om 9.00 uur zitten investeerders klaar om uw pand te financieren.
 • Eén investeerder gaat u financieren De notaris maakt de stukken op, u krijgt een uitnodiging om de akte te tekenen.
 • Gefeliciteerd! De financiering is een feit. U kunt door met ondernemen!
 
Tussentijds extra boetevrij aflossen
Tussentijds extra boetevrij aflossen
Looptijden van 6 maanden tot 20 jaar
Looptijden van 6 maanden tot 20 jaar
Van harte welkom met en zonder intermediair
Van harte welkom met en zonder intermediair
Aantrekkelijke voorwaarden
Aantrekkelijke voorwaarden

Uniek financieringsmodel: uw winkelpand gefinancierd door netwerk aan investeerders

Mogelijk brengt de behoeften van ondernemers samen met de wensen van investeerders in een uniek financieringsmodel. Uw aanvraag voor financiering van commercieel vastgoed zoals een winkelpand leggen we voor aan ons netwerk aan private investeerders. Een van hen financiert 1-op-1 uw winkelpand terwijl Mogelijk alles zakelijk en juridisch tot in de puntjes regelt. Uiteraard wil de investeerder enige zekerheid. Hij/zij krijgt eerste recht van hypotheek, u tekent in privé mee en de leensom bedraagt nooit meer dan 85% van de marktwaarde van het pand. 

Hypotheek winkelpand met of zonder intermediair af te sluiten

U bent van harte welkom met uw financieel adviseur, maar een financiering voor zakelijk vastgoed kan ook zonder intermediair gerealiseerd worden. Door de snelle realisatie en de mogelijkheid tot boetevrij extra aflossen, geniet u als ondernemer van maximale flexibiliteit. 

Ook een geschikte financiering voor nieuwbouw of transformatie

Wilt u een winkelpand laten bouwen dat voorziet in alle wensen van u als ondernemer? Nieuw te bouwen zakelijk vastgoed en transformatieprojecten zijn net als bestaand commercieel vastgoed te financieren via Mogelijk. Het is belangrijk om de waarde van het te bouwen pand in kaart te brengen. Als de eigen inbreng van de ondernemer voldoende is en het een courant pand betreft, staat bijna niets een succesvolle financiering in de weg. 

Direct uw winkelpand financiering berekenen

Wilt u direct weten waar u aan toe bent? Doe direct de quickscan om uw mogelijkheden in kaart te brengen. Wij laten u binnen twee werkdagen weten welke leensom haalbaar is. U kunt ook online de maandlasten van uw zakelijke hypotheek berekenen.

Doe de quikscan

Maandlasten zakelijke hypotheek

Veelgestelde vragen
Wat is een winkelpand hypotheek?

Met een winkelpand hypotheek sluit u een financiering voor een winkelpand dat u wilt aanschaffen. Herfinanciering en nieuwbouw van commercieel vastgoed is ook mogelijk.

Hoeveel eigen geld heb ik nodig voor het financieren van mijn winkelpand?

Mogelijk verstrekt zakelijke hypotheken van € 50.000,- tot € 10.000.000,-.  Om het risico voor onze investeerders te beperken, is een minimale eigen inbreng van 15% vereist. Deze inbreng kunt u leveren met eigen vermogen of met een achtergestelde lening bij een andere financier. 

Kan ik ook een woon-winkelpand financieren?

Een woon-winkelpand financieren behoort ook tot de mogelijkheden. Met de bedrijfswoning hypotheek financiert u de aankoop van panden met een gemengde bestemming; zogeheten woon-werkpanden.

Bij woon-werkpanden is het van belang hoe de totale ruimte bouwkundig en kadastraal is verdeeld. Dit is van invloed op de de financiering van het pand. Hebben zowel het woongedeelte als het bedrijfsgedeelte een eigen ingang en eigen voorzieningen? Dan is er sprake van een bouwkundige splitsing met twee aparte eenheden die los van elkaar te financieren zijn. U kunt uw bedrijfspand dan bij Mogelijk financieren en uw bedrijfswoning dan bij een reguliere bank.

Is de financiering van winkelpanden enkel toepasbaar op bestaand onroerend goed?

Nee, Mogelijk financiert ook nieuwbouw en transformaties. Een zakelijke hypotheek met een korte looptijd is ook een optie.

Hoe vraag ik een financiering voor winkelpanden aan?

U kunt eenvoudig een aanvraag indienen door de quickscan te doen. u vult in 1 minuut uw gegevens in en hoort binnen 2 werkdagen welke leensom haalbaar is.

Kan ik een winkelpand hypotheek afsluiten voor het verduurzamen van mijn winkel?

Zeker. Voor het verduurzamen van uw winkelpand bieden wij u graag een geschikte financiering aan, zodat uw bedrijfsmatige vastgoed zowel nu als in de toekomst bij uw bedrijfsvoering past.

Wat zijn de voordelen van een winkelpand financiering via Mogelijk?

U kunt snel en eenvoudig de financiering voor uw winkelpand afsluiten. We hanteren een eenvoudig proces, waardoor u profiteert van een een snelle realisatie van uw winkelpand financiering. Daarnaast kunt u ook tussentijds boetevrij aflossen. 

Kom ik als startende ondernemer in aanmerking voor een financiering van een winkelpand?

Bent u startende ondernemer en beschikt u nog niet over de benodigde jaarcijfers waar traditionele financierders om vragen? Mogelijk biedt ook voor startende ondernemers een winkelpand financiering aan. Dankzij uw eigen inleg van 15% van de marktwaarde en het onderpand als basis voor de financiering houden wij het risico voor onze investeerders klein en de opties voor u als startende ondernemer groot.

HomeWinkelpand financieren