Wilt u als investeerder 4,5 tot 6% rendement op uw vermogen?

Wilt u als investeerder 4,5 tot 6% rendement op uw vermogen?

Annemieke Schoonderwoerd, partner Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Wie bezig is met zijn vermogen, weet dat het geen sinecure is om dit een veilige en rendabele bestemming te geven. Of de rendementen zijn weliswaar hoog, maar de risico’s eveneens. Of de risico’s zijn te verwaarlozen, maar het rendement is dat ook. Denk aan speculeren op de beurs versus deposito’s. Wij bieden een hoog rendement met een zeer hoge mate van zekerheid.

Meer rendement

Mogelijk Vastgoedfinancieringen heeft een hoogwaardig netwerk van vermogende investeerder. Zij stellen een deel van hun vermogen beschikbaar voor de verstrekking van hypothecaire leningen aan ondernemers. Onze investeerders zijn divers. Dit zijn onder anderen privépersonen, ondernemingen, vermogende families en (oud-) ondernemers die meer rendement wensen dan ze bij de bank kunnen opstrijken.

Geen omkijken

Wie toetreedt tot de poule van investeerders van Mogelijk Vastgoedfinancieringen, kan rekenen op een vast rendement van 4,5 tot 6%. Het resultaat van de investering is voortdurend zichtbaar. Iedere eerste van de maand stort Mogelijk het rendement in de vorm van rente en aflossing op uw bankrekening. U heeft daar als investeerder geen omkijken naar, maar u heeft wél zelf ‘de handen aan het stuur’. Mogelijk regelt alles, maar de zekerheden staan op naam van u als de investeerder. Dat is de hypotheekakte met daarin prominent opgenomen het eerste recht van hypotheek. 

Tussen 100 en 500 duizend euro

En wie zich aansluit, wordt één op één de hypotheekverstrekker aan een Nederlandse ondernemer die een eigen bedrijfspand wil kopen of herfinancieren. De waarde van het te financieren pand is voor Mogelijk het uitgangspunt met daarnaast de eigen inbreng van de ondernemer. Voorwaarde is wel dat het onroerend goed zich in Nederland bevindt. Als de loan to value goed is, staat nagenoeg niets een succesvolle financiering in de weg. Het moet wel om zakelijk vastgoed gaan en het te financieren bedrag moet tussen de 100 en 500 duizend euro liggen.

Wekelijks nieuw aanbod

Wie aangeeft via Mogelijk zakelijk vastgoed te willen financieren, ontvangt wekelijks een email met daarin het actuele aanbod. U kunt dan direct aangeven of u deze financiering wilt doen of dat u in elk geval geïnteresseerd bent in het project. U ontvangt dan alle ter zake doende informatie die voor de financiering van het object van belang is. De regie voert u zelf en als het tot een financiering komt, dan tekent u binnen enkele weken de hypothecaire akte bij de notaris.

Geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een afspraak

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6,0% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogWilt u als investeerder 4,5 tot 6% rendement op...