Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Vooruitblik op de Provada 2023

De Provada, hét jaarlijkse evenement voor de vastgoedsector, staat weer voor de deur. Duizenden professionals uit de branche verzamelen zich om te netwerken, kennis uit te wisselen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Mogelijk is een van de standhouders en heeft een van de regiomanagers, Marc van den Berg, gevraagd naar wat Mogelijk dit jaar te bieden heeft tijdens de Provada.

Waardevolle ontmoetingen

Marc van den Berg vertelt enthousiast: "Fijn om weer veel mensen te ontmoeten op een informele manier. Het beloven weer intensieve maar waardevolle dagen te worden." De Provada biedt een uitgebreid programma waarin deelnemers kunnen deelnemen aan diverse presentaties en paneldiscussies. Voor Mogelijk is de Provada een uitgelezen kans om expertise te delen en potentiële klanten, intermediairs en investeerders te ontmoeten.

Financieringsmogelijkheden bij Mogelijk

Tijdens de Provada zal Mogelijk de gelegenheid aanpakken om te laten zien wat er allemaal mogelijk is bij hen op het gebied van financieringsaanvragen voor ondernemers en vastgoedbeleggers. Marc legt uit: "We zullen de tijd nemen om te vertellen wat er zoal kan bij ons. Zowel voor financieringsaanvragen van ondernemers en vastgoedbeleggers, als voor mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om hun vermogen te investeren in zakelijke hypotheken. Ik hoop mensen ook meer te kunnen vertellen over fondsbeleggen in het nieuwste Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds, bijvoorbeeld." Met transparante en toegankelijke benadering van financiering heeft Mogelijk al vele ondernemers en investeerders geholpen bij het realiseren van hun ambities.

De studentendag en kansen voor de toekomst

Naast de jaarlijkse quiz, organiseert Mogelijk dit jaar tijdens studentendag een leuk ontbijt met een interactief seminar, gegeven door Executive Director bij CBRE, Philip Zwart. Marc benadrukt het belang van deze inhoudelijke component: "Dit is een goede manier om klanten, partners of collega's van de toekomst al kennis te laten maken met Mogelijk en de wereld van het vastgoed.” Door studenten hier al vroeg mee in aanraking te laten komen hopen we een positieve impact te hebben op de vastgoedsector van de toekomst.

De Provada biedt een uitgelezen kans om de wereld van vastgoed te verkennen en waardevolle contacten te leggen. Bezoekers worden aangemoedigd om langs te gaan bij de stand van Mogelijk, voor de BNR opname 'Vastgoed Gezocht' op dinsdag, spreker Philip Zwart op donderdag of op elk ander moment voor een goed gesprek, hapje en drankje. Marc van den Berg sluit af met de woorden: "We zien ernaar uit om u te ontmoeten en samen te ontdekken wat Mogelijk voor u kan betekenen. Laten we van de Provada 2023 wederom een succes maken!"

Kom langs bij de stand van Mogelijk (10-13) en maak kennis met het team tijdens de Provada 2023!