Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Volop inspiratie in ons nieuwe magazine in een nieuw jasje

In de vijf jaar dat Mogelijk bestaat, is er al € 624.389.765 aan zakelijke hypotheken gefinancierd. Dat betekent dat we ruim 5.000 investeerders en ondernemers blij hebben gemaakt met een passende vastgoedfinanciering. Maar dat betekent ook dat we een heleboel mooie en inspirerende verhalen hebben verzameld. Verhalen van en voor ondernemers, investeerders en intermediairs.

Een selectie van deze verhalen vindt u in ons nieuwe magazine. ­Zo vertelt ondernemer Riana Snelders hoe zij bij Mogelijk een financiering kon regelen voor haar ideale bed & breakfast in Goes. Investeerder Rob Weers deelt zijn ervaringen met Mogelijk en legt uit waarom hij het zo prettig vindt nog altijd vragen te kunnen stellen en te sparren over een project. Intermediair Bastiaan Breugem gaat in gesprek met zijn klant Oompie Thakoersingh. Ze praten over de rol van een intermediair bij vastgoedfinancieringen en hoe ze met een slimme financiering bij Mogelijk een deel van Oompie zijn portefeuille liquide konden maken.

Ook blikt de directie van Mogelijk terug op de afgelopen jaren waarin het bedrijf flink gegroeid is. Maar de directeuren kijken vooral ook vooruit. Wat gaat het nieuwe jaar brengen, welke kansen zien zij en wat zijn ontwikkelingen in de markt? Niels Doorenspleet van NLInvesteert laat zien waarom juist deze tijd veel kansen biedt op de vastgoedmarkt. Voor ondernemers, investeerders en projectontwikkelaars.

Kortom, een magazine vol inspirerende verhalen! Benieuwd naar ons nieuwe magazine in een nieuw jasje? Bekijk het hier