De Verhuurhypotheek van Mogelijk heeft nu nog lagere maandlasten

De Verhuurhypotheek van Mogelijk heeft nu nog lagere maandlasten

“Snelheid, een makkelijk proces, persoonlijk contact en nu óók de scherpste maandlasten. Dat zijn denk ik wel de belangrijkste voordelen voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek bij Mogelijk”, stelt Sebastiaan van der Meer, accountmanager bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

“Bij Mogelijk zijn die maandlasten laag omdat De Verhuurhypotheek aflossingsvrij is tot 75%. En dat zonder renteopslagen. Bovendien is de aflostermijn verschoven van 20 naar 30 jaar. Mooie voordelen dus! Lage maandlasten; daar is elke vastgoedbelegger natuurlijk bij gebaat. We zijn continu bezig om onze voorwaarden aan te scherpen. We vinden het belangrijk om de beste deal te bieden aan de vastgoedbelegger”, vertelt Sebastiaan.

Supersnel een voorlopige offerte

Sebastiaan vervolgt: “Uniek is denk ik wel dat je bij Mogelijk supersnel de indicatieve offerte op zak hebt. Dat begint met een quickscan, die vul je in 1 minuut in. Je ziet dan meteen welke rente je gaat betalen. Vul je daarna nog wat meer gegevens in dan krijg je razendsnel de voorlopige offerte. Dit geeft de duidelijkheid die vastgoedbeleggers nodig hebben om snel te kunnen schakelen.”

Snel, flexibel en goed bereikbaar

“De beste deal betekent natuurlijk een scherp product maar ook service, gemak en persoonlijk contact. Je wilt immers zo min mogelijk gedoe maar snel een goede financiering en dat is wat we bij Mogelijk bieden. Laatst belde een intermediair met een aanvraag voor het financieren van een object in Den Haag. Al heel gauw na de eerste aanvraag, volgden 5 nieuwe aanvragen. De betreffende intermediair gaf aan dat het zo prettig schakelen was: ‘jullie schakelen snel, zijn flexibel, denken mee en zijn goed bereikbaar’, zei hij. Kijk dat is natuurlijk waar we ons best voor doen! Het is erg leuk als we dat dan ook zo bevestigd zien.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogDe Verhuurhypotheek van Mogelijk heeft nu nog l...