Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Vacatures bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Toen Mogelijk Vastgoedfinancieringen in 2016 werd opgericht, hadden de drie oprichters een heel duidelijk doel: vastgoed financieren toegankelijk en makkelijk maken. De menselijke maat en het persoonlijk contact met investeerders, ondernemers, vastgoedbeleggers en intermediairs staat centraal in de aanpak van Mogelijk. En met dusdanig succes dat Mogelijk graag haar team wil uitbreiden.

Mogelijk is de laatste jaren flink gegroeid. Inmiddels werken er zo’n veertig collega’s bij Mogelijk. Alle facetten van de dienstverlening rondom vastgoedfinancieringen komen bij Mogelijk in eigen huis aan bod: van het afsluiten van de lening tot en met de leningadministratie voor zowel investeerders als ondernemers en vastgoedbeleggers. De aanpak van Mogelijk leidt tot groei. Er is behoefte om het team uit te breiden. Bekijk onze vacatures direct online. 

Accountmanagers en assistent zakelijke hypotheken belangrijke spil

Financieringsaanvragen van ondernemers en vastgoedbeleggers starten met de quickscan op de website. De vastgoedspecialisten buigen zich over de aanvraag, zij beoordelen het object en de kwaliteit ervan, de omgeving en ligging, marktwaarde en WOZ-waarde en alternatieve aanwendbaarheid. Als Mogelijk kan financieren, wordt de ondernemer uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met een accountmanager. De accountmanagers onderhouden de contacten met aanvragers, investeerders en intermediairs en ze zijn dossiereigenaar. De assistent zakelijke hypotheek bereidt het gesprek met de ondernemer voor en doet pand- en klantonderzoek. De zakelijke hypotheek van een ondernemer wordt gefinancierd door private investeerders uit het netwerk van Mogelijk. Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken met Mogelijk, de accountmanager legt alle ins & outs van het model uit. Na een positief gesprek, krijgt de investeerder toegang tot het portal van Mogelijk. Hier kan de investeerder investeringsaanbiedingen claimen of opties nemen.

Klantmanagers eerste aanspreekpunt

De klantmanagers zijn het eerste aanspraakpunt voor klanten met vragen over lopende of nieuwe leningen. De klantmanagers zetten hun tanden in het dossier en zorgen ervoor dat alles van A tot Z goed wordt geregeld. Zij zijn als het ware de spin in het web en doen er alles aan om te zorgen voor een positieve klantervaring.

Een gedreven team dat denkt in oplossingen

Werken bij Mogelijk betekent dynamiek, gebruikmaken van moderne technologie en samenwerken met gedreven collega’s. Het denken in oplossingen en het zorgen dat er snel duidelijkheid komt, zit sterk verankerd in het DNA. Mocht u iemand kennen die investeerders, ondernemers en vastgoedbeleggers graag blij wil maken, laat het dan vooral weten! Stuur ons een bericht, hartelijk dank!