Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Uitnodiging Webinar: Uw vermogen voor u aan het werk

Bij Mogelijk organiseren wij met regelmaat kennissessies. Algemeen, met een thema of specifiek voor het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Dat doen wij het liefst bij ons op locatie, om zo ook ons kantoor te laten zien en u de mogelijkheid te bieden in gesprek te gaan met onze collega’s. Dat blijven we ook doen! Toch kunnen wij ons goed voorstellen dat een ritje Breukelen soms net een stapje te ver is. Of te vroeg wellicht, wanneer u nog aan het oriënteren bent, over wat u met uw geld wil gaan doen. 

Om de mensen tegemoet te komen, die een fysieke kennissessie nog een stapje te ver vinden, of voor mensen die ons al kennen maar weer eens een update willen, organiseren wij nu ook een online bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst gaan wij met een aantal gasten in op:

  • De werkwijze van Mogelijk Vastgoedfinancieringen 
  • Rechtstreeks investeren of beleggen via een fonds 
  • Inspirerende cases van ondernemers 

Er is – als u wilt -  ruimte om uw vragen te stellen en actief deel te nemen. Maar u kunt ook gewoon meeluisteren. Dit webinar biedt u waardevolle inzichten over vermogensopbouw. Het webinar is terug te kijken. Bent u benieuwd?

Bekijken online bijeenkomst.
 Online Seminar - uw vermogen voor u aan het werk (mogelijk.nl)