Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Overweldigende belangstelling voor bankvrij vastgoed financieren tijdens Dag van de Vastgoedfinanciering

“Het is ongelooflijk hoe druk het was tijdens onze presentatie van Mogelijk tijdens de Dag van de Vastgoedfinanciering van afgelopen dinsdag 7 mei. We merken echt dat de belangstelling voor ons model groeit en daar zijn we natuurlijk wel trots op”, vertelt accountmanager Miranda Landkroon-Wiegmans.

Bij Mogelijk financiert één investeerder de zakelijke hypotheek van een ondernemer, zonder tussenkomst van een bank. Peer-to-peer financiering dus. Voor zowel de investeerder als de ondernemer is dat interessant. Voor de investeerder omdat hij veel zekerheden krijgt. De investeerder krijgt het eerste recht op hypotheek; het pand fungeert als onderpand. Voor de ondernemer werkt het prettig omdat de doorlooptijd kort is en er altijd boetevrij kan worden afgelost. “We worden ook wel eens vergeleken met crowdfunding, maar dat is bij ons niet het geval omdat één investeerder betrokken is bij één financiering.”

618 objecten, bijna 95 miljoen euro

Uit het feit dat er zo’n overweldigende belangstelling was, maken we op dat het alternatief financieren, zonder de bank, steeds meer gemeengoed wordt. Inmiddels heeft Mogelijk sinds de oprichting nu 3 jaar geleden 618 objecten gefinancierd voor bijna 95 miljoen euro.