Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Ook residentieel commercieel vastgoed bankvrij te financieren

Annemieke Schoonderwoerd, partner Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Wie een financiering nodig heeft voor een verhuurde woning die hij of zij als professionele vastgoedbelegger aankoopt, kan terecht bij Mogelijk. Ook als deze woning staat in een kleinere stad of dorp in én buiten de Randstad. Inmiddels zijn bij Mogelijk talrijke van dergelijke financieringen afgesloten; van Kerkrade tot Hendrik Ido Ambacht en van Groningen tot in Overloon. Ook residentieel commercieel vastgoed kunnen wij dus bankvrij financieren.

Als een woning als belegging wordt aankocht om deze te gaan verhuren, is er voor de financiering van een dergelijke aankoop op de markt weinig keuze. Of je beschikt zelf over middelen, je hebt een bevriende financier of de financiering vindt bancair plaats. Steeds met alle voorwaarden en beperkingen van dien. Een groot voordeel om zo’n financiering bij Mogelijk onder te brengen is dat deze bankvrij plaatsvindt. Ook dat er altijd boetevrij vervroegd kan worden afgelost, vinden ondernemers een groot voordeel. Wekelijks zijn er ondernemers die bij ons komen met hun financieringsvraag om verhuurd residentieel vastgoed te financieren. Kijk maar eens bij onze gerealiseerde financieringen op Mogelijk.nl.

Financiering vastgoed voor verhuur

Uitgangspunt voor de financiering bij Mogelijk is de kwaliteit van het vastgoed. De cijfers van de onderneming of de professionele vastgoedbelegger zijn van secundair belang. Als de woning voldoende courant is en de eigenaar van de woning draagt met eigen middelen bij aan de financiering, staan de lichten bij ons op groen. Absolute voorwaarde is dat de woning wordt gebruikt voor de verhuur en niet voor eigen bewoning. Gaat het dus om commercieel residentieel vastgoed, dan is de kans groot dat een financiering kan worden afgesloten.

Vastgoed in kleinere steden en dorpen

Residentieel commercieel vastgoed financieren buiten de grote steden in Nederland is in de traditionele markt lastig.  Ook verhuurde combinatieobjecten met een woon- en werkinvulling zijn moeilijk financierbaar voor vastgoedbeleggers, maar Mogelijk springt daarop in.  Inwonersaantallen zijn voor Mogelijk niet van belang. Wij kijken naar de waarde in verhouding tot hoe courant het pand is. Een courant object in Veendam met een gezonde loan to value , daarvan weten wij dat onze investeerders altijd zijn geïnteresseerd om de financiering te verstrekken.  

Mogelijk op de radio

Om nog meer ondernemers bekend te laten worden met het model dat Mogelijk hanteert, zenden verschillende radiozenders de komende week weer onze commercial uit. Op de zenders 538, Sky radio, SLAM!, Veronica, Sublime FM, 100% FM en Radio10 is deze spot regelmatig te horen.