Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Ondernemersdroom komt uit: zorgbakkerij met financiering van Mogelijk

In 2018 startte Mettin Bildirici Zorgbakkerij Almere, een initiatief dat ontwikkelingsgerichte dagbesteding biedt aan jongeren met een verstandelijke beperking en/of autisme. Zijn visie reikte verder dan alleen bakkerijactiviteiten; hij wilde een volwaardige instelling creëren voor mensen met diverse niveaus. Dankzij Mogelijk werd deze droom werkelijkheid. 

Mettin's bakkerij bood aanvankelijk dagbesteding aan acht jongeren per dag. Geleidelijk aan groeide de behoefte aan uitbreiding en diversificatie van activiteiten. Mettin wilde een locatie waar 20 tot 30 jongeren verschillende activiteiten konden ondernemen, van tuinieren tot schilderen en koken. De zoektocht leidde hem naar Oosterwold, waar een perceel beschikbaar was. Hier ontstond de behoefte aan financiering voor nieuwbouw.

Een uitdaging

De financiering van de nieuwbouw bleek een uitdaging bij de traditionele bank, die terughoudend was. George Engel, een ervaren financieel specialist, bracht de ondernemende bakker in contact met Mogelijk. Mogelijk vond een investeerder en kon een aanvullende financiering realiseren voor het volledige project.

Terugblik op het succes

Na de nodige hindernissen, waaronder stijgende materiaalkosten en de complexiteit van bouwen tijdens de pandemie, kon Zorgbakkerij Almere in februari 2021 verhuizen naar de nieuwe locatie. Mettin kijkt tevreden terug op het proces: "Ik ben ontzettend blij met Mogelijk. Zij kijken vooral naar het vastgoed; de waarde daarvan is leidend voor de financiering."

Lees het hele verhaal in het Mogelijk Magazine.

Maak een ondernemersdroom waar met Mogelijk

Ook een ondernemer helpen zijn dromen te verwezenlijken? Bekijk het actuele aanbod aan financieringsobjecten.