Ondernemersbloed blijft stromen, ook bij Mogelijk

Ondernemersbloed blijft stromen, ook bij Mogelijk

MKB’ers zaten een aantal weken geleden nog op hun racefiets toen ze plotseling een stok tussen de spaken kregen. Ze kwamen hard tot stilstand. Het coronavirus raakt zowel de volksgezondheid als de economie. Ondanks alles is het bijzonder te ervaren dat ondernemersbloed toch altijd blijft stromen, zo ook bij Mogelijk.

“Ondernemers zijn vindingrijk en creatief om hun onderneming draaiende te houden. We krijgen bijvoorbeeld aanvragen van ondernemers die liquiditeiten vrij willen maken. Door een financiering aan te vragen op hun pand dat zij vrij van hypotheek in eigendom hebben, maken ze deze liquiditeiten vrij. We merken dat onze investeerders dit snappen en hier oren naar hebben. Het investeren in een zakelijke hypotheek is toch nog altijd een heel solide manier om geld aan het werk te zetten met een stabiel rendement geborgd met verregaande zekerheden. Zeker ten opzichte van de aandelenkoersen die flink onderuit zijn gezakt”, aldus Maarten Rövekamp, een van de partners van Mogelijk.

Investeerders zijn vaak oud-ondernemers

“Mogelijk heeft vanaf haar oprichting stevig ingezet op het bieden van zekerheden aan de investeerder. Dat vinden we belangrijk want we hebben te maken met privaat geld. Veel van onze investeerders zijn (oud) ondernemer en hebben heel hard gewerkt om kapitaal op te bouwen, een grote mate van zorgvuldigheid is geboden”, vervolgt Maarten. "Omdat zij als geen ander weten wat ondernemerschap is, zijn zij juist nu bereid financieringen te verstrekken. De economie moet ook in de ogen van onze investeereders blijven draaien."

Ondernemerschap voert de boventoon

“Gelukkig zien wij in de afgelopen weken dat de wil om te blijven ondernemen bij onze aanvragers de boventoon voert. Wij werken bij Mogelijk een beetje anders dan anders, maar het werk gaat wel door. Het is fantastisch te ervaren dat iedereen alles op alles zet om door te blijven gaan. Met u hopen ook wij dat het coronaspook de wereld heel snel verlaat. In de tussentijd: blijf gezond. En bedenk: juist nu is het van belang om als investeerder Nederlandse ondernemers te financieren en aan ondernemers de oproep om vooral te kijken naar mogelijkheden en door te gaan om onze economie te laten draaien.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogOndernemersbloed blijft stromen, ook bij Mogelijk