Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VII geopend voor beleggers

In navolging van de successen van voorgaande fondsen, is het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VII nu open voor beleggers. Beleggers kunnen participeren vanaf € 100.000,- tegen een geprognosticeerd rendement van 6,5% met een looptijd van 5 jaar. Vanuit het fonds worden zakelijke hypotheken van ondernemers gefinancierd met het vastgoed als onderpand. 

Fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans: "We bevinden ons in een markt waarin er aanzienlijk kapitaal beschikbaar is en beleggers zoeken naar manieren om op een verantwoorde manier rendement te behalen. De Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fondsen zijn opgezet met het oog op duurzaamheid en groei. Het is mooi om te zien dat alle fondsen door beleggers zo goed zijn ontvangen." 

Groeiende belangstelling sinds lancering in 2022 

De Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fondsen werden geïntroduceerd in 2022. Alle fondsen die tot nu toe zijn gelanceerd, zijn goed gevuld en de gelden zijn ingezet voor een mooi diverse poule aan vastgoedfinancieringen. Een overzicht van de eerdere fondsen, qua spreiding, LTV’s, verwachte rendementen, vindt u hier.  Dat Mogelijk nu alweer het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VII openstelt voor nieuwe beleggers is een antwoord op de toenemende belangstelling. 

Win-win situatie voor ondernemers en beleggers 

Het succes van het fondsbeleggen kan worden toegeschreven aan een combinatie van doordachte strategieën waaronder het bieden van gemak en de spreiding van objecten die gefinancierd worden. Miranda: "Ons doel is om een win-win situatie te creëren, waarbij beleggers rendement kunnen behalen en ondernemers toegang hebben tot het kapitaal dat ze nodig hebben om te groeien."  

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds VII  

  • Een geprognosticeerd rendement van 6,5% 

  • Beleggen vanaf € 100.000,-  

  • Looptijd van vijf jaar  

  • Overwinstpotentie aan het einde van de looptijd  

  • Diversiteit en spreiding over verschillende vastgoedobjecten  

  • Het fonds heeft het recht van eerste hypotheek op de gehele portefeuille  

Kennissessie en persoonlijke kennismaking 

Mogelijk biedt beleggers gemak en comfort: het hele proces kan online en na inleg hoeft de belegger niets meer te doen. Inschrijven kan eenvoudig via de website

Beleggers die meer willen weten over de achtergrond en de structuur van het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds kunnen een van de speciale  kennissessies bijwonen. Hier kunnen beleggers ook vragen stellen en kennismaken met het team. Introducees zijn uiteraard ook van harte welkom.