Mogelijk voor jonge vastgoedinvesteerder de aantrekkelijkste optie

Mogelijk voor jonge vastgoedinvesteerder de aantrekkelijkste optie

Dat Roan Michielsen zijn bedrijfsvermogen investeert in vastgoed, is heel bijzonder. Hij is namelijk 21 jaar, studeert Rechtsgeleerdheid en runt daarnaast een bedrijf dat consumentengoederen importeert uit China en Europa. Het feit dat zijn bedrijf nog maar een jaar bestaat, zat hem in de weg bij het vinden van een passende financiering. “Totdat ik via via hoorde van Mogelijk. Op hun website heb ik alles uitgezocht en bleek Mogelijk voor mij de aantrekkelijkste optie”, vertelt Roan.

Roan heeft veel tijd in zijn bedrijf gestoken en het loopt goed. “Het is een model waarin op dit moment heel veel groei zit omdat mensen steeds meer online kopen. Ik importeer een heel breed assortiment, van speelgoed tot persoonlijke verzorgingsartikelen, dat ik via Bol.com verkoop. Omdat de omzet zo gegroeid is, heb ik de mogelijkheid om in vastgoed te investeren. Vorig jaar heb ik mijn eerste pand kunnen aankopen en de financiering heb ik bij Mogelijk ondergebracht. Het gaat om een maisonnette die ik voor de langere termijn verhuur.”

Specifieke situatie

“Omdat mijn bedrijf nog maar kort bestaat, kostte het wat moeite om de juiste financiering te vinden”, zegt Roan. “Totdat ik erachter kwam dat Mogelijk zakelijke financieringen tegen een wat hogere rente bij investeerders kan onderbrengen. Tegen iets andere voorwaarden kon de financiering via Mogelijk wél rondkomen. Bij Mogelijk gaat het echt om je specifieke situatie; hoe het bedrijf ervoor staat en hoe de cijfers er tot nu toe uitzien. Er wordt vooral gekeken naar het pand, dat is de belangrijkste factor. Het feit dat het bedrijf nog maar een jaar bestaat was geen dealbreaker.”

Duidelijk en snel traject

“Iemand van Mogelijk heeft mij heel goed persoonlijk te woord gestaan en op het kantoor van Mogelijk werd alles uitgelegd. Het was een duidelijk traject, ik moest de juiste stukken aanleveren en kreeg steeds vanzelf te horen wat de volgende stap is. Er werd mij een aantrekkelijke optie geboden, veel sneller dan ik had verwacht. Mijn ervaringen met Mogelijk zijn heel positief. Door hard te werken en veel tijd aan mijn bedrijf te besteden hoop ik dit jaar op een totaal van vijf pandjes te komen, daarvoor zal ik Mogelijk weer weten te vinden.”

"Het feit dat mijn bedrijf nog maar een jaar bestaat was geen dealbreaker."
Roan Michielsen
Ondernemer
We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil investeren

Investeer met 1e hypothecaire zekerheid

  • Vastgoed als veilig onderpand
  • 4,5% tot 5,25% rente per jaar
  • Op ieder gewenst moment investering weer liquide maken
  • Het eerste recht van hypotheek staat 1 op 1 op úw naam

Ja, ik wil investeren

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMogelijk voor jonge vastgoedinvesteerder de aan...