Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk Vastgoedfinancieringen op televisie

Afgelopen vrijdag 23 november vonden er opnames plaats bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen voor het televisieprogramma Ondernemend Nederland. “Een tijdje geleden werden we door RTL benaderd, ontzettend leuk natuurlijk”, aldus mede-oprichter van Mogelijk Annemieke Schoonderwoerd. Het item is hier terug te zien.

Maarten Rövekamp en Pablo de Loor, de mede-oprichters, vertellen in het programma over het concept van Mogelijk en het ontstaan. “Nog lang niet iedereen kent het verhaal van ons ontstaan. En dat is eigenlijk best een mooi verhaal. Maarten is van oorsprong actief in de projectontwikkeling. Ten tijde van de crisis was er onder zijn hoede een bedrijfsverzamelgebouw in aanbouw. Ondernemers gaven aan dat ze wel wilden kopen maar ‘nee’ te horen kregen bij de bank. Maarten zag dat het prima ondernemers waren. Hij besloot zelf op zoek te gaan naar investeerders voor de financiering van deze ondernemers. Hij bleek te stuiten op een gat in de markt. Er is onder ondernemers behoefte aan zakelijke hypotheken en er zijn veel investeerders die zoeken naar een veilige manier van rendement maken op hun geld. Het leuke van de opnames van dit programma, is dat we weer even terug konden denken aan de beginperiode van Mogelijk, nu zo’n tweeëneenhalf jaar geleden alweer.”

Ondernemend Nederland is een businessprogramma waar ondernemers uit de meest uiteenlopende branches aan bod komen en vertellen over de nieuwste ontwikkelingen.

Mogelijk Vastgoedfinancieringen is bij RTL 7 en RTL Z te zien op:

  • Zaterdag 8 december 2018, ca. 13:00, RTL 7.
  • U kunt ook de uitzending hier terugzien.

ik wil een zakelijke hypotheekik wil investeren