Mogelijk Vastgoedfinancieringen in twee jaar door de grens van 40 miljoen

Mogelijk Vastgoedfinancieringen in twee jaar door de grens van 40 miljoen

Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen financieren private investeerders het zakelijk onroerend goed van ondernemers. Deze maand breekt Mogelijk, zo’n twee jaar na de start, door de grens van 40 miljoen euro aan verstrekte zakelijke hypotheken.

Mogelijk biedt een alternatieve vorm van vastgoedfinanciering. Investeerders verstrekken bij Mogelijk één-op-één een zakelijke hypotheek tussen 50.000 en 500.000 euro aan een ondernemer. Deze vorm van financieren sluit aan op een groeiende behoefte in het MKB aan alternatieve lening- en investeringsvormen. Inmiddels zijn er 270 objecten door Mogelijk gefinancierd.

Vraag en aanbod samen

Het concept brengt de vraag naar en het aanbod van liquiditeit samen. Enerzijds zijn het de ondernemers die een zakelijk pand willen kopen om daarmee de groei van hun onderneming te realiseren. Anderzijds gaat het om investeerders die rendement willen op hun vermogen. “Voor ons is de kwaliteit van het onroerend goed en de waarde ervan leidend. Het is immers een vastgoedfinanciering en het object is het onderpand. Daarop krijgt de investeerder het eerste recht van hypotheek. Investeerders uit ons netwerk vinden kapitaalbehoud belangrijker dan maximaal rendement. Ondernemers kiezen voor ons vanwege de doorloopsnelheid en de flexibiliteit van het tussentijds boetevrij mogen aflossen”, aldus Maarten Rövekamp. Hij is een van de oprichters van Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Hij verwacht dat de groei de komende periode verder voortzet.

ik wil investerenik wil een zakelijke hypotheek

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMogelijk Vastgoedfinancieringen in twee jaar do...