Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Mogelijk Vastgoedfinancieringen in twee jaar door de grens van 40 miljoen

Bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen financieren private investeerders het zakelijk onroerend goed van ondernemers. Deze maand breekt Mogelijk, zo’n twee jaar na de start, door de grens van 40 miljoen euro aan verstrekte zakelijke hypotheken.

Mogelijk biedt een alternatieve vorm van vastgoedfinanciering. Investeerders verstrekken bij Mogelijk één-op-één een zakelijke hypotheek tussen 50.000 en 500.000 euro aan een ondernemer. Deze vorm van financieren sluit aan op een groeiende behoefte in het MKB aan alternatieve lening- en investeringsvormen. Inmiddels zijn er 270 objecten door Mogelijk gefinancierd.

Vraag en aanbod samen

Het concept brengt de vraag naar en het aanbod van liquiditeit samen. Enerzijds zijn het de ondernemers die een zakelijk pand willen kopen om daarmee de groei van hun onderneming te realiseren. Anderzijds gaat het om investeerders die rendement willen op hun vermogen. “Voor ons is de kwaliteit van het onroerend goed en de waarde ervan leidend. Het is immers een vastgoedfinanciering en het object is het onderpand. Daarop krijgt de investeerder het eerste recht van hypotheek. Investeerders uit ons netwerk vinden kapitaalbehoud belangrijker dan maximaal rendement. Ondernemers kiezen voor ons vanwege de doorloopsnelheid en de flexibiliteit van het tussentijds boetevrij mogen aflossen”, aldus Maarten Rövekamp. Hij is een van de oprichters van Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Hij verwacht dat de groei de komende periode verder voortzet.

ik wil investerenik wil een zakelijke hypotheek