Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Mogelijk klaar maken voor de volgende groeispurt"

Met de aantreding van financieel directeur Ferry de Vries is per 1 oktober de directie van Mogelijk op volle sterkte. Ferry neemt zijn plek in naast algemeen directeur Folkert Eggink en directeur buy-to-let Dirk Jan van der Hoeden. Zijn opdracht staat hem helder voor ogen: Mogelijk klaar maken voor de volgende groeispurt.

Ferry werd deze zomer gewezen op de vacature bij Mogelijk. “Ik was direct onder de indruk van de spirit en de ambitie van het bedrijf. En van het enthousiasme waarmee dat in woord en daad wordt uitgedragen.” Met ruime ervaring bij een bank, een private equity-firma en Greetz, is Ferry niet onbekend met financieringsproducten. “Ik kan me goed verplaatsen in wat een investeerder zoekt en nodig heeft. Ik moet wel zeggen dat ik al heel veel leuke vastgoedprojecten heb gezien in de korte tijd dat ik hier werk.”

Efficiëntie in processen

Ferry komt bij Mogelijk op het moment dat de organisatie een aantal jaren van exponentiele groei heeft doorgemaakt. Waar het begon met drie grondleggers en een handvol medewerkers, heeft Mogelijk nu tachtig collega’s in dienst en worden per maand zo’n 1.500 financieringsaanvragen behandeld. “Zo’n groei vraagt iets van een organisatie en van de processen”, weet Ferry uit ervaring. “Je hebt nu betere structuren en financiële processen nodig. Ook om efficiënter te werken zodat je bij een volgende verdubbeling niet nog tachtig man moet aannemen.”

Geen concessies aan karakter van Mogelijk

Efficiëntie, structuur en betere processen. Het klinkt allemaal niet heel bruisend, terwijl Mogelijk dat als bedrijf wel is en wil blijven. “Dat hoeft elkaar ook niet te bijten”, aldus Ferry. “Als we de achterkant slimmer kunnen doen, houden onze mensen de tijd voor persoonlijk contact en interactie met de aanvragers en investeerders. Daar wil je eigenlijk nooit op bezuinigen. Je wilt nooit naar de situatie –– waarbij jouw klanten door een telefonisch keuzemenu moeten worstelen om iemand te kunnen spreken.”

Klaar voor de komende spurt

“Wanneer we de zaken nu goed regelen, kunnen we een volgende groeispurt moeiteloos aan. En hoeven we wederom geen concessies te doen aan klanttevredenheid en beleving”. Ferry voorziet de komende twee tot drie jaar een forse verdere groei voor Mogelijk. “Daarna is het natuurlijk afhankelijk van hoe de (vastgoed)wereld eruitziet, maar groei zal er evengoed wel blijven. Ik zie ook hoe hard hieraan gewerkt wordt. Mogelijk kan daarbij leunen op een sterke merknaam die in korte tijd is opgebouwd. Ik weet uit mijn tijd bij Greetz hoe een sterke naam je helpt in alles wat je doet. Dat heeft Mogelijk echt knap gedaan.”