Mogelijk blijkt beste optie voor herfinanciering

Mogelijk blijkt beste optie voor herfinanciering

Na vastgelopen financieringspogingen bij een traditionele bank, ontdekt Janneke Stienstra, een ondernemer met vastgoed in bezit, de diensten van mkb-adviseur Christina Draaisma. De gezamenlijke Friese achtergrond versterkt de samenwerking en ze vinden in Mogelijk een perfecte match. Janneke benadrukt het belang van begrip voor ondernemerschap en positieve benadering, aspecten die ze bij Mogelijk vond.

Zorgvuldig onderzoek

Christina, als mkb-adviseur gespecialiseerd in financiële vraagstukken, maakt gebruik van Capsearch-software om geschikte financiers te selecteren. Na zorgvuldig onderzoek komt Mogelijk als beste keuze naar voren voor Janneke's herfinancieringsbehoefte van een winkelcentrum in Lelystad en appartementen in Leeuwarden.

Begrip

Christina bevestigt de uitdagingen in de vastgoedregelgeving en prijst de praktische benadering en snelheid van Mogelijk. Janneke: “Ik waardeer het begrip van Mogelijk. Bovendien zijn zij goed in staat hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Dat geeft een gevoel en vertrouwen.” Christina prijst de praktische denkwijze van Mogelijk, hun specialisatie in vastgoed en de snelheid van handelen. Voor ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke hypotheek, biedt Mogelijk een oplossingsgerichte aanpak. Lees in het Mogelijk Magazine het complete verhaal van Christina en Janneke.

Wilt u weten hoeveel u kunt lenen?

Bent u een ondernemer met een financieringsbehoefte? Bij Mogelijk sluit u uw zakelijke hypotheek voor onder andere uw bedrijfspand, appartement of woning voor de verhuur, kantoor, horecapand of winkel. Zolang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren. Doe hier de quickscan en ontdek welke leensom haalbaar is!

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMogelijk blijkt beste optie voor herfinanciering