Fonds 10 nog geopend tot en met 12 juli. Lees hier meer of meld u direct aan
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

"Mogelijk begeleidt vastgoedbeleggers snel en goed naar de juiste financiering"

"Het kan een risico zijn om maar bij één partij een financiering aan te vragen, maar bij de recente aankoop van een appartement voor de verhuur, heb ik alleen bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen aangeklopt. Ik had meteen het gevoel dat het goed zou komen, en dat gebeurde ook", vertelt Arjan Evers. Hij sloot bij Mogelijk De Verhuurhypotheek af. 

"Ik wist dat ik aan de voorwaarden voldeed: een courant pand dat ik voor een reële prijs heb gekocht. De vragen die Mogelijk aanvullend had om de offerte te kunnen maken kon ik makkelijk doorlopen. Het verliep volgens het boekje dus."

Mogelijk kent de speciale aandachtspunten

Arjan komt zelf uit de wereld van de vastgoedfinanciering en kent de verschillende marktpartijen. "Lange tijd deed ik vastgoedfinancieringen bij een grote bank, dus ik ken de markt. Met Mogelijk had ik nog niet eerder zakengedaan, maar ik ken mede-oprichter en partner van Mogelijk Pablo de Loor vanuit het verleden. Mogelijk is een goede partij die verstand heeft van financiering van onroerend goed en die de specifieke aandachtspunten kent. Bovendien vind ik dat ze heel correct en professioneel werken."

Vastgoedbelegging in box 3

Het onlangs via Mogelijk gefinancierde appartement ligt in een goede wijk in Breda. Arjan heeft meerdere panden in bezit voor de verhuur en ziet voor dit betreffende pand ook een goede verhuurpotentie. "Het is courant onroerend goed dat we aanhouden in box 3 als belegging. Mogelijk Vastgoedfinancieringen is een prima intermediair die begrijpt wat belangrijk is voor vastgoedbeleggers en die je snel en goed begeleidt naar een financiering. Als ik bel, weten de altijd vriendelijke medewerkers meteen om welk dossier het gaat. Het hele financieringstraject verliep in goed overleg en er werd snel geschakeld, ik ben er heel tevreden over.”

Meer weten over het financieren van een beleggingspand? Bekijk alles over De Verhuurhypotheek van Mogelijk.

De Verhuurhypotheek