Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Meedoen aan het Mogelijk Zakelijk Hypotheken Fonds, hoe werkt dat?

Sinds begin maart biedt Mogelijk naast de één-op-één financiering een extra mogelijkheid om vermogen veilig tegen een stabiel rendement te beleggen: het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds.

Eduard Bosch, Relatiemanager Investeerders bij Mogelijk, vertelt hoe investeerders mee kunnen doen aan dit fonds. Eduard: “Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is in het leven geroepen voor investeerders die kiezen voor nog meer gemak en stabiliteit voor hun vermogen. Zij hoeven niet iedere dinsdag klaar te gaan zitten om een investeringsaanbieding uit te kiezen en hebben – na het inbrengen van hun inleg – er drie jaar lang geen omkijken meer naar. En toch 4,5% geprognosticeerd rendement per jaar!”

Voldoende zekerheid

“Het gemak en de stabiliteit gaan hand in hand met de zekerheden die Mogelijk ook biedt voor de één-op-één financiering”, vervolgt Eduard. “Eerste recht van hypotheek, in dit geval op naam van het fonds, een secundaire opstalverzekering en voldoende eigen inbreng van de geldnemer die bovendien in privé mee tekent.”

Direct rendement voor drie jaar vast

Instappen in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds is eenvoudig. “Alles wat nodig is, is een inschrijving, instappen kan vanaf € 100.000,-”, aldus Eduard. “We vragen u eenmalig om een aantal documenten in te vullen. Onze accountmanagers staan voor u klaar om u hierbij te ondersteunen waar nodig. Na goedkeuring door de fondsmanager is uw inschrijving definitief en krijgt u bericht wanneer u het geld kunt overmaken. Uw geld gaat direct renderen vanaf het moment dat het geld bij het fonds binnen is. U krijgt maandelijks het rendement op uw rekening gestort. Na afloop van de looptijd van drie jaar, komt uw vermogen weer vrij.” Mogelijk brengt tijdens de introductiefase van het fonds geen instapvergoeding in rekening.

Zakelijke hypotheken vanuit gemene rekening

De inleg van de beleggers komt samen in het fonds voor gemene rekening van waaruit zakelijke hypotheken aan ondernemer worden verstrekt. Eduard: “Vanuit het fonds zal hoogwaardig Nederlands zakelijk vastgoed worden gefinancierd. Vanuit het fonds zullen met name vastgoedhypotheken met hogere leensommen, denk aan € 500.000,- en meer, worden gefinancierd.”

Inmiddels heeft een aantal investeerders van Mogelijk al voor het fonds gekozen als mooie aanvulling op de één-op-één financieringen die zij hebben lopen. Is een investering in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds ook iets voor u? Neem dan contact met ons op, download de Fondsbrochure of registreer u direct!