Fonds 10 is nu geopend voor inschrijving. Kom naar een van onze kennissessies of lees meer over fondsbeleggen
Direct contact

Neem gerust contact met ons op, wij staan met plezier voor u klaar.

Algemeen
0346 – 250 171
Fondsbeleggen
0346 – 264 664
Boekhouding
0346 – 796 154

Lees nu het nieuwe magazine van Mogelijk Vastgoedfinancieringen!

In 2019 faciliteerde Mogelijk voor ruim 90 miljoen euro aan vastgoedfinancieringen. Dat is meer dan de helft van het totale volume van de 150 miljoen euro die sinds de start in 2016 is gerealiseerd.

“Hoe hard we ook groeien en hoe goed het het afgelopen jaar ook is gegaan; het echte plezier voor ons zit nog altijd in de brede glimlach die we dankzij onze dienstverlening zien bij zowel ondernemers als investeerders. Elke dag zetten we alles op alles om ondernemers en investeerders blij te maken. Dat is wat ons elke dag weer drijft”, vertelt Annemieke Schoonderwoerd. Naast Maarten Rövekamp en Pablo de Loor is zij partner binnen Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

 “We maken een enorme snelle groei door. Dat hadden we met onze start drie jaar geleden nooit bedacht. En we groeien onverminderd door”, aldus Maarten Rövekamp weten. “Wij denken in mogelijkheden, ondernemerschap zit in ons bloed” vervolgt Pablo de Loor.

Lees het complete artikel en ervaringen van investeerders en ondernemers in het nieuwe magazine van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

Magazine lezen